Ja vrlo dobro poznajem "vehabije". To su sve isprani mozgovi, narkomani, kriminalci itd. Ma halo nijedan normalan cojvek moze do pdrzavati na bilo kakav nacin, a bosnjaci neki veliki muslimani nisu i nece nikad biti. Bosanski muslimani vole svoju rakiju, svoju pivu i to se nikad nece promjeniti, zapamtite to vehabijska bagra. Ne mogu da vjerujem da su pusteni da hodaju po Bosni umjesto da ih drzavne sluzbe po kratkom postopku se rijesi. Dosta vise. Smrt terorizmu, zivjela Bosna i Hercegovina i njihovi gradjani!
Slazem se. Postoji mnogo radikalni dzamija sto bi se moralo okloniti. Sve sto je finansirano od vehabijskog pokreta se odmah mora zatvoriti. Jedino islamska zajednica u BiH moze svoje dzamije otvarati. Vehabije nisu dobro dosle u IZ a niti je njihova sekta legitimna u Bosni.
Luxury ne pametuj tako ti Boga, niko od vas ne poznaje vehabije, idite malo popricajte sa ljudima sa bradama i kratkim pantalonama, pitajte ih nesta kako provode zivot, sta misle o nekom ISILU pa cete vidjeti sta ce vam odgovoriti, samo ublehe pucate. Znaci svaki musliman koji nosi bradu i kratke nogavice je vehabija neki, nemate bolan ni trunku islamskog znanja osim mozda iz osnovne skole do pola ilmihala i svi pricate o necemo. Postoje grupe ljudi, neki od njih nose bradu, neki od njih ne nose bradu, izdvajaju se iz dzamija, njih sigurno neces naci ni u jednoj dzamiji na namazu, vec prave po kucama neke mesdzide jer smatraju sve druge nevjernicima pa cak i hodze, te smatraju da je svak na krivom putu osim njih. Njih nazivaju haridzijama, tekfirovcima i ako te bas interesuje svaki brat sa bradom ih mrzi i ne voli jer unose smutnje u islamski svijet. To sto neko ima bradu i skracene nogavice ne svrstava se u vehabije pa hocete li doci pameti vise?
Prikaži sve komentare (298)