Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto toliko medijskog prostora za kriminalca?
5 do 12 :)
šejtanska vremena a sve vjernik do vjernika
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Televisa Presenta....
@vanzemooljac Bake dijeli junad za siromašnije tajkune iz SDA (koji imaju ispod milion maraka državnih para) ispred svoje male oronule kućice koju jedinu ima kako reče jednom na tv-u pred izbore. hahahahahhahahahhahhahhaaha
Iskreno saucesce porodici,ali ne razumijem oca,koji na fb stavlja slike mrtvog sina.Kada sam to vidio,pozlilo mi je automatski.Mirsad Đorđijević,strasno!!
Narko-dilerska posla.
Ako je pistolj CZ 999 skorpion 9 mm onda sanse nema da ga probije.
a bili su neobican par.. xD
Berzaan_Ayla gledas i ti hitnu ljubav :D
kakvo nasilnicko ponasanje, prema kome je ona pokazala nasilnicko ponasanje? njega je ili ubila u samoobrani ili jednostavno ubila.. to natezanje oko pistolja sigurno nije nasilnicko ponasanje imajuci u vidu ostale okolnosti slucaja. jedino ako ima nesto nasilnicko sto ne znamo...
Ne kontam je li ovde neko udara na inteligenciju!? "Đorđijević je ranjen u stomak, ali s obzirom na činjenicu da je upucan vertikalno metak mu je dotakao i srce te IZAŠAO na LEĐA." Ako je metak izašao iz tijela ko ga je NAŠAO???? Pao metak odmah pored njega????? "To je potvrđeno i obdukcijom tijela preminulog Adisa, kojom je utvrđeno da metak kojim je ubijen potječe iz njegovog pištolja marke Škorpion." KAKO ljudi???
sine, previse gledas CSI Miami, ovo je Bosna, a tu svaka logika prestaje.
To je logika. Ne treba ti za ovo SCI Miami :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi narkosi bi se dobro uklopili u SBB to je njihovo glasacko tijelo
Droga ce sve pobit
Sabur roditeljima nije im lahko nedo Bog nikome da doceka smrt vlastitog djeteta!
Znam je ba,futa obicna! Po mojmilu se k*ra! Zbog takvih kao ona cemo da pobijemo' jedno druge!
Zanimljiv par ljudi osebi pri sebi,,Omladina za pozelit,,pogled u buducnost
Ne mos ni po lubenicu otic bez skorpiona hljeb te yebo..
oteta.....a ponasala se nasilnicki????? prije da je ispiranje mozga......priznanje da ga je ona spucajno upucala.....itd. a zar nije i ona upucana?
Jel moze neko pomoc posto nisam bas inteligentan? Ovako sam ja shvatio: Sa vlastitim otetitim autom oteo vlastitu djevojku i ubila ga iz vlastitog pistolja marke skorpion (sto je vrlo bitno da je skorpion inace bi bila druga prica).
Znaci ko se god zove Bakir i bilo sta uradi zabranjeni komentari na klixu..