Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala drzavi sto mi je omogucila da imam prazne dzepove, pa se tako ne moram brinuti za ove lopove
fino je to sve, ali mogli bi i muske dzeparose hapsiti....ili su mozda previse opasni za nasu policiju? kaznjavanje pjesaka, vozaca, parking kazne, besamel sos...a ovu su sigurno hapsili specijalci?
jesi stanovao sa kojim? ja jesam u studentskom u nedjaricima 2000-te i mogu ti reci da su smrdili. kupali se dezodoransom bez vode pa skontaj.... ko zna mozda su mi se svi zgadili radi njih 10ak ali sta bi, da je valjo 1/10 ne bih imao tako misljenje
kako ih nije stid stare ljude jedva hodaju nadu njima depariti jednog sam zapiko sto je dedu starog izdepario nisam ga mogo uhvatiti ali kad ga vidim ima da ga izbodem u guzicu kad policija nemoze nista onda ce mo im mi suditi ......samo nek nam dragi Allah da strpljenja sve ce bit uredu
neznam zasto su svi tako ljubomorni i ogorceni na sandžose ... pa ima vece stoke medju vama oni bar imaju keš nisu ćifuti nesmrde i bar imaju kulturu zivljenja koliko god se vam to svidjalo ili ne tako vam je a vi mozete i dalje siktati i lajati ali oni ce i dalje mirisati na skupe parfeme i hodati u skupim krpicama a vi ..... crknite (napomena: nisam iz Sandžaka niti je iko od mojih bilo kakavim vezama sa istim, vjera nam nedozvoljava)
ma K.... bi uhapsili da je kakav muskarcina u pitanju vec bi se razbjezali ....
Ja sam džepario po tramvaju prije rata, kad je narod imao para, sad se to ne isplati, sve u tramvaju puka sirotinja.
treba legalizovati sitne krađe. da i one budu po zakonu.
u centar urgentne medicine bolnice kosevo u sarajevu jucer u 15h dovezen je M.K. (23) iz sjenice, trajno nastanjen u sarajevu. ljekari su kod M.K. konstantirali teske povrede. naime, nesretni sandzaklija je trceci kopao nos, spotakao se, pao, i iskopao sebi oko. nakon ukazane pomoci pusten je na kucno lijecenje. - vidio sam slobodno mjesto u ljetnoj basti u strosmajerovoj ulici, te sam potrcao da sjednem kako bi ljudi vidjeli moju novu armanijevu trenerku. trceci sam kop\'o nos, potom su mi proklizale nove djanfranko fere cipele i pao sam. pri padu se nisam bas najbolje snasao pa sam izbio sebi oko. sad sam osudjen da nosim bossove naocale po cijeli dan. - kazao je M.K. (23) iz sjenice, i dodao da mu je najteze palo to sto mu se citava basta smijala.
U mene suplji djepovi,moze zavlacit koliko hoce :=)
sto meni neko ne pokusa dzepariti moze dobiti supalj dzep i utikac u ruku to je sve a ja
realno
Drzava nas je osigurala po ovom pitanju. Nemaju nam sta ukrast.
one down -milion to go
da ih je meni uhvatit kako bi mu utoku usta strpo!!!!citav bi mi zivot rob bio!!
Sto posto neka sa Širokog! Ili ju je Dodo poslao. Nema trećeg!
ja, ali kad platim komercijalu ionako mi vise nema sta ni uzet.