Zbog pucnjave u "Incognitu"
0
U Švicarskoj uhapšen Mersed Hadžić
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek, svi se oslobode zbog nedostatka dokaza... nasa pravna drzava zvana k.u.r.a.c!
PAZNJA: IGRANJE U ON-LINE KLADIONICI bet-at-ho.com je klasicna prevara. Naime, sve je ok dok gubite, ali ako dobijete noku vecu cifru samo vas blokiraju i nemate se kome zaliti.
ŠIPTARI I SANĐAKLIJE P.U.Š.I.T.E--K.U.R.A.C
vi novinari ne pisite nebuloze kada pojma nemate, jedno je reci UHAPSEN a drugo PREDAO SE...dakle Mirso se predao nije uhapsen niti ga je ko tjerao i gonio....posjetite grupu podrske Mirsi heroju .... http://www.facebook.com/?ref=logo#!/home.php?sk=group_127213464022983&ap=1
Nije više Švicarac. Sad je Mirso Zatvoraš.
SHIPTARI ALOOOO SHIPTARI nabijem vas na k.u.r.a.c. Dok je SARAJEVSKE djece nece te moci prnuti.
samo vi sarajlije pljujte po nasim ljudima za koju godinu necete smjeti pisat a da ne pitate Siptare...okrenite se malo oko sebe makar koliko vas ima pravih rodjenih sarajlija ha??\'sve manje...Mirso care volim te ko Boga izdrzi jos malo pa da pijemo kafu nekad valjda...rahat sto se kaze..
Ne boj se jarane, za dva metra si vani. Platicemo, para imamo. A ovi ljubomorni neka crknu od muke.
Šana majka
Buaaahahahahaa kako je glup bože pomozi Mersed Hadžić zvani Švicarac i pobjegne u Švicarsku!!! aaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaa gluposti nikad kraja!!! :D
I ovaj sto je neki dan pucao one ROme je u istoj ekipi ( Citaj Sandzacka Fijama)
kladi se u partybet isplata zagarantovana bez ikakvih pitanja isplacuju provjereno 100% radi pozz ;)
Sandzakliska djubrad. Mrs u srbiju i tamo se prosipajte. Tamo su manji od malog mrava. A i ovo vijece je *ranje, cuj odbilo optuzbu. Sigurno su u talu.
Mersed Hadžić zvani Švicarac. Sad znamo i zašto
Ma pustite covjeka na slobodu.On je hirurg u Cirihu, uza specijalnost mikro hirurgija
jeb*m dijasporu