Udes automobila i motocikla
21
U sudaru na Ciglanama jedna osoba povrijeđena
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druze nemoj tako ima i finih motorista rjetkost je ali ipak ih ima nemoj tako odma osuđivati veliki pozz
Važno je da je mali slinaroš od 18 godina sjeo na motor. Samo to treba jajca cap carap...i nema više da sa njima misli.
Ocevidac ne rise svega ti kakva puna?Ima isprekidana prema taxi štandu iz pravca grada i isprekidana iz pravca stadiona prema energopetrolu!Drugo znam momka koji je imao nesrecu,ne vozi R6 da ide 150.I ne lupaj gluposti da je vozio 150 bas kao sto si rekao skidali bi ga trulexom sa bandere.Ocigledno da nemas predstavu koja je to brzina od 150 km/h.
Ovi što vole motore i govore kako @ljadro ne uživa u tome.... Sigurno ste one jadne face što u sandalama i atletskim majicam i PVC šorcevima a se vozaju na motoru...i što vam sunčane naočale spadaju u vožnji sa glave...one što ste kupili u Bezistanu. Niste motoristi,niti ćete to biti... Ugl.trulex i bandera....
pogledajte sporazum sdp-snsd za rusenje drzave BiH http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/113445-Sta-sadrzi-sporazum-SDP--SNSD-.html
Bosanske ...\"kamikase\"....,zima ide pazi te se ,klizeceg starta !
ZABRANITI MOTOCIKLE
* shvatam ja to sve,ne kažem ja da treba po gradu divljati,zna se kuda se divlja,ali šta da ti kažem adrenalin povuče često,ne znam da li si imao priliku osjetiti, nisam ni ja za ovakvo divljane,ali motor je opasna stvar taman da je išao 60 mogao je zadoviti teže povrijede.... eto prije par godina momak je poginuo a išao je 70 na sat... (:
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/motociklista-lakse-povrijedjen-u-sudaru-s-taxijem
Ma taksista je kriv sto posto, naso se bas ondje okretati preko pune jos ulica prometna. Ali opet kazem da je motorista iso 60 na sat komotno bi mogo izbjezci sudar i cak zakociti ali posto je hajvan iso 150 sta drugo ocekivati.
Ja ne razumijem , eto i da je isao s motorom 150 kao sto Ocevidac kaze , ok ne pravdam ga normalno , ali opet je tu taksista kriv jer mu je sasjekao put prestrojavajuci se iz krajnje desne trake u lijevu cime je ugrozio motoristu s ciljem da predje preko PUNE trake da bi stao na stand. Ovakvim taksistima treba vozacku oduzeti ! Niko nije nevidljiv a garant nije ni pogledao iza sebe.
Druze to apsolutno shvatam da je zabavno, ali svaki motorista koji po gradu vozi 150 i vise i ugorazava druge ljude je potencijalni ubica i samoubica. To nikako ne mogu da shvaim i o takvim motoristima mislim sve najgore.
Ovo je opet taksista bio ...
Nije gas za seljake to je to mame vam ga nabijem svima koji iamte ensto protiv pozz
Ja taman idem pjehe prema mostu i isti taj motorista je prosao jedno 150 na sat i poceo kociti kada se priblizo pijaci. Zabio se u taksistu koji se okretao na sred ceste preko pune i taksista je kriv sto posto. Motorista da je normalno vozio izbjegao bi nesrecu ali posto je manijak vozio 3 puta vecom brzinom nego dozvoljena imao je jako jako puno srece pa mu nista niej bilo.
* ili je samo ljubomoran što mi uživamo ,smetamo mu.. Ali bezveze da griješim dušu na ovakve jadove,stvarno nema potrebe. Ne znaš uživati u životu niti znaš cijeniti prave vrijednosti, obučeš svu opremu,upališ motor sa društvom se voziš e to je beskrajna sreća i svaki pad bilo kojeg motoriste boli kao da sam ja lično pala,ali eto takvi kao ti nikad neće shvatiti.