Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji naslov, koja pismenost
Cudo se ovo nije prije desilo jer se oni kurce,galame,psuju,to je jedan od dvojice blizanaca,belajsuzi, cudi me da ga/ih neko nije prije sroko , a on lafo nece da kaze da bi mogo sutra kad prohoda i on njega upucat i otic u nicaze i ostavit nas normalne ljude da hodamo mahalom bez da se non stop okrecemo hocel nam ko ukrast mobitel, zbost itd itd.....
Ja bih mu dao neku drogu da odspava, pa bih ga kastrirao da se slučajno ne razmnoži. Bubašvaba je to, najgora sorta. 20 godinica i već \"poznat\"... moš milsit šta će radit sa 30 ako ga na natjeraju da propjeva malo?
vaka horora i torture neprestanog nasilja i gute nagomilanog straha u obicnom covjeku nije bilo ni blizu za titina vakta, pa vi sad recite sta vas godj volja.
Ja mislim da je ovo onaj jedan od blizanaca sa Alipashinog?!
Pa uvjek su te (z)vjerske vodje bili isti. Uvjek ih zanimao samo njihova car, tj. kako da oderu \"beeeekane\" bez suvisnih zasto. Samo sto oni nikako to ne mogu skontati... sta ces nako.tilo se nepismene st.oke...
Kako bi bilo da se nase vjerske zajednice malo pozabave problemom sve vece nasilja u nasim gradovima i porodicama, a da malo zaborave da kroje politiku. Jer to je u sustini i njihova primarna zadaca, pitanja etike i suzivota medju ljudima. Ali ocito je zelja za moci daleko bitnija od dobrobiti ovcica.
Za tebe nije Evropa! Ti nisi maknuo iz svog sela i nek tako ostane :) Ovaj nick je cista laz... :)
Jos jedan alkos manje BIH4EVER
A ŠTO SE VI SARAJLIJE TOLIKO ČESTO BIJETE? BAŠ STE SELJACI,AL ONO SKROZ.NE MOŽEMO ZBOG VAS U EVROPU-ccc
a šo ga ne ubiše
@nekura , ovo momci samo vjezbaju svaki dan , za finalni napad.. znaci kad pocnu korisiti glogovr kolce onda si ti i tovja gamaad na redu
od ranije poznat....
sljedeca je zolja :D ovo ti je jarane grad opasnog zivota, i fkt se vidi sta znaci biti sarajevski mangup. da bi to bio moras imat\' m*da do poda..
@nekultura, glup si k\'o točak!!!