Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije motorista, vec je skuter
uvidjaj o udesu izvrsili pripadnici krim policije. zato je zenica tako siguran i miran grad
Mrzim wannabe motoriste i mislim da su zaslužili sve što im se dogodi. Da nisam svjestan da neki od njih nosaju pištolje, svako malo bih im otvarao vrata kad se provlače kroz kolone kao da su bogom dati. (Molim bajkere i sve one koji znaju poštovati propise da se izuzmu iz ove konstatacije, jer njih ne obuhvatam "wannabe" kategorijom.)
meni da ih otvoris ja bi ti glavu otvorio frajeru, 2 puta sam nastradao radi majmuna kao sto si ti nikad svojom krivicom, nego sto idioti uvijek gledaju ima li auto a motor vecini nije na kraj pameti
@quine Samo se ti provlači između dvije kolone. Nije moja dužnost da vodim računa o tebi, jer ni ti ne vodiš računa o sebi, inače ne bi kršio zakon vožnjom između kolona. Znajući kakvi ste siledžije, a ja gospodin, naravno da ću otrpiti, pa što meni treba da mi klošar sa svojom vespicom razvali vrata? A to za "otvaranje glave" je dovoljno reklo o tebi kao insanu, hajvanu jedan.
Motocikl je preko 50 kubikaa ovo mi liči na skuter.
ako ga nije mital dosad unistio nece mu bit nista
Ovo nije motocikl ovo je usisivač. Najgori moguci govnari ovo voze. Dok sma bio mladji mislio sam da su oni sto voze yamahe i suzukije papci ali ovu mraku koja ne poznaje nijedno pravilo treba gaziti. Svi skupa bi se mogli ugledati na stare rockere i motoriste, oni su za njih gospoda i nedostižan nivo kulture.
Đe ovo motocikl, ovo je samo preppreka na putu.
Nisu uvijek motociklisti krivi. A motocikl je motocikl. i ovi mogu ici preko 100
@jajce slažem se ali sa gumama veličine kao na tačkama to je previše za njih.....50 je maksimum za stabilnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)