Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se krecu vanjskom trakom iako ce izaci na zadnji izlaz, ne znamo koristiti kruzne tokove
@Grogu pa ne moras kruziti vec sacekas sekundu dvije i iskljucis se
@Hajzenbergg a sto mislis da je napravljen kruzni tok? Da se stoji u unutrasnjoj, ceka i pravi guzva? Momak zna kako se koristi kruzni i zato pravi krugove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne mozes voziti i snimati se za tiktok
Kruzi se vanjskom jer ti tako zakon napravljen.Ko je jos lud ic unutrasnjom da ga idiot namjerno udari iz vanjske,a ovdje ima samo jedna traka nazalost.
Vidim felge na golfu i odma znam ko je kriv
Treba uves svake 2 godine polaganje upotreba kruznog toka i ko ne prodje oduzimat vozacke jer stvarno je haos
Sreca pa je udario u zadnji kraj forda, da je samo malo naprijed pobio bi ih sve u kruznom. A gasaju ovim pravcima prema Hrasnici ne mozes vjerovati. Valjda cekaju da neko pogine pa da stave kamere ili pojacaju patrole. Znaci odron.
Ma poginulo je njih na tom pravcu dosta
Samo nek nisu Seferovići bijelim kombijem plave boje učestvovali jer bi bilo mrtvih ubijenih bejzbol palicom.
Nije to ne znanje pravila u saobracaju , nego je to krkanluk i bezobrazluk u saobracaju . Policije nigdje nema ni na vidiku da vidi sta se desava u saobracaju , pa i da preventivno djeluje . Zato i jeste ovako stanje u saobracaju . Kazne treba povecati x5 , pa ce valjda neki pocet razmisljat sta je pravilo desne strane i ostali znakovi i ogranicenja.
Bošnjo zna šta Bill Gates misli ali ne može da skonta kako se kružni koristi.
A šta je to kružni tok 🤔
Ubilo se za kruzni tok na ovoj raskrsnici, ima dovoljno prostora.
Sa tri trake da napraviš pajdo ce naci nacina da se zapuca u tebe.
Ovdje i jeste kruzni tok, ovo je na kruznom toku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad 80% vozaca ne zna koristiti kruzni tok, a ni postovati ogranicenje brzine.