Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unazad deset godina kad sam se god križao sa ovim transporterima granične policije, nikad nisu išli manjom brzinom od 100. bez obzira ima li ograničenje na putu! ne znam kako ne slijeću svaki dan sa puta!
Naravno da nisu svi isti, ali čovjek je vjerovatno mislio u usporedbi sa našim carinicima, da su nivo. Tako nam je u svemu, a ne samo u GDS-u. Bosnu uništava 6 (šest) nivoa vlasti, (korumpirane).
@\"sarajLija Tebi ako su hrvatski carinici simbol kulture, ... nemam rijeci.
Sto su sletili? Brza voznja? Zurili \"plijen\" kuci da dovuku? Alohol na kraju uspjesne smjene? Sumnjive supstance \"testirali?
Ova takozvana državna služba koja šteti ugledu naše zemlje i troši pare poreznih obveznika treba temeljnu rekonstrukciju. Oni su sramota ove zemlje, prolaze im šleperi švercovane robe, u talu su sa kriminalcima. Na granicama me sramota Što su naši pored hrvatskih službenika, profesionalnih, učtivih, ljubaznih, a naših oznojenih, krezavih, nezainteresirsnih... Pogledati Neum! Gdje je išlo ovo vozilo ? Po kakvom zadatku ? Tko je odobrio ? Alkotest vozača ? Je li dosta više ovakvih vijesti ?