Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako raja vozi...i malo je nesreća..
Svaki dan isti naslovi U saobraćajnoj nesreći [ Dodaj mjesto ] povrijeđeno [ dodaj broj ] osoba. Pucnjava u [ Dodaj mjesto ] ranjen taj i taj. Pljacka te i te prodavnice... Itd. itd.
-Strahota! Sutina zeznuta, nerastvjetljena, pravac namami, većina gas do daske, a kad daska pukne?
Niko ti ne naudi, dok voziš Audi
sukob generacija
Ovaj stari koda gledam farove nije upalio :) ili ako ih je i imao to je nesto polovicno radilo .. ovaj novi se zaletio i to je to sekundica
kod ovakvih budala meni uvjek zao auta
U zadnje vrijeme sve se vise nesreca desava u nasoj zemlji. :(
Old school auto,stari audi na točkovima,novi audi na krovu :)))) Ma samo nek su živi drugi put ce valjda sporije voziti.
Saudijci...
Ja zajebane marke auta...