Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razjareni pjesaci, razjareni vozaci... Ljudima nije ni do cega zbog ekonomske situacije, tj. borbe za egzistenciju u ovoj j drzavi!!! Ocito je da trebamo nesto mijenjati...sad samo ostaje pitanje kada ce se svijest bosnjaka probuditi ili cemo jedni druge poubijati u saobracaju.
Jutros od Stupa do Mojmila i nazad 3 sudara, u svim udar u zadnji dio vozila, znaci vozaci ili previse sigrni u sebe ili bas ne obracaju paznju. Na svim udesima steta 500 Km ali guzve ogromne napravili. Nemogu da se dogovore.
dokle god nije regulisan saobracaj kako treba, imacemo svaki dan po 2-3 saobracajne nesrece, moglo bi se fino uzeti novca i napunit drzavni budzet na nepostivanju zakona i propisa koji debili krse svakodnevno, ne znam sta ona policija radi, pa dok prosetas za sat vremena kroz grad bar neko proleti kroz crveno, parkira na trotoaru, vozac iz autobusa zaustavi na sred kolovoza i ode u pekaru da kupi nesto da jede dok putnici cekaju...
Čuj oborio pješaka, zašto stvari ne nazivate pravim imenom.