Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide duhan ko djeca iz škole :)
E sta ce sad da bude sa tim duhanom...mora da ce propast?? (il ce ga drotovi prodati ispod ruke)...
... i pet grama marihuane :D
Uuu tako malo ja mislio nekoliko tona bar 2.5tone da su zaplijenili...
Eto pusit cete kuurac u rs-u
I to Milo-RADO-v
pusenje je stetno za zdravlje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
auuuuu nodick ce da popizdi sad ce poceti cistka nepodobnih u policiji ps. koji je sad mup u pitanju sumski ili hrvatski????
policajci su greskom spreoveli akciju hahahah
od poreza ne mozemo pusiti s trafike ! od inspektora ne mozemo saditi pa pusiti... a opet smo ga svi skupa popusili !
Za svoje potrebe mozes da sadis koliko ti drago. Imas seme duvana u svakoj poljoprivrednoj apoteci za pola marke, pa bujrum. Zasadi ga i uzivaj. Sa 100 m2 imaces dovoljno da pusis cele godine
a ako zivim u stanu u gradu i nemam vikendice ili zemlje na selu ko ce mene podmiriti ? i vidis da se za sadnju ide u 'aps, ko zna koliko je dozvoljeno i je li ikako dozvoljeno !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)