Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate ga naci i ako ista se kofrci upucajte ga u obadvije noge ,tago da ga u zatvoru bolje zegaju,i onda ce policija autoritet uspostaviti.
Tipicna islamska teroristicka djelatnost.
To Bosnjaci, kad nas nisu mogli u ratu pobiti, haj sad da se izmedju sebe porokamo. Samo naprijed!
Jos je totalno pogresna, postavljena slika..,.,.,.,.. steta,..,.,
\'alo, pametni, ako su nepismeni u FENI, ne znači da i ljudi koji rade na portalu moraju prenositi nepismene tekstove. potoji redaktor i lektor. tako to rade oni koji drže nivo. nije samo copy-paste!
pa ljudi... kada ćete skontati da su ovo agencijske vijesti... šaljite protestna pisma FENI - federalnoj novinskoj agenciji koja ima nepismene novinare. sa-x samo preuzima tekstove...
Rado posjecujem vasu stranicu ali u zadnje vrijeme vam je nivo pisanih tekstova (gramatika i pravopis) stvarno opao. Nadam se da cete sami naci greske u tekstu iznad da ih ja sada ne nabrajam. Shvatite ovo kao konstruktivnu kritiku.
pa ko ce nego krimos u a8-ci