Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faruku 50 + kuka a Izet ga iz kuće istjerat ne moRe ...??
Je3em li im m@ter bezobraznu.
Kad se sve skupi dolazi do ovakvih situacija, mnogo je krivaca od situacije u drzavi pa do roditelja. Roditelji tesko zaradjuju za zivot pa i nemaju vremena za djecu, ovo naravno ne bi trebalo da je neko opravdanje ali tako je, a djecu ulica odgaja. A ima i roditelja koji su prestrogi pa se dobije kontraefekt. Zlatna sredina, i ako imate djete, posvetite malo vremena i njima, nije lahko "izgraditi" covjeka, treba tu puno rada i strpljenja.
i sta postignu kad pobjegnu...?? vecina nas se i uz podrsku porodice i okoline jedva snalazi..ne razumijem kako opstaju sami...
po tebi je bolje da ostanu kod strašno problematičnih roditela, pa neće bez razloga pobjeći.
Naravno da uvijek postoji razlog..ali ja sam naucila da se sve moze rijesiti zajednistvom.. Svi imaju razlog "problematicnosti" pa tako i roditelji...mozda i njima nekad treba paznja i podrska..
Da su dobivali dobre batine ne bi im palo na pamet.Ne znam cime se roditelji bave,ali svakako ne odgojem djece.
glupane, baš zbog batinanja su vjerovatno i pobjegli
kad sam bio mali,cesto sam bjezo od kuce,sad malog tjeram da ide ,on nece...ne kontam zasto...??
serije,filmovi,hollywood...
We don't need no education We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! teachers! leave the kids alone! All in all you're just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall.
Hvala Bogu nisam među tih 111, a svakako nisam ni maloljetnik..
U mene mali pobjego is kuće. Kuku meni, velim, sta cu ako se otiso drogirat. I nista, trazim ga ja 10-ak dana, i nadjem ga... nadjem ga u jednom parku sa slusalicama. Reko: "Sta to slusas, konju jedan, dje si bio?" Kaze: "Otiso da slusam Bibera Džastina." Ja mu tad rekoh: "pa sine bolje da sam te naso nadrogiranog"