Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka ide u pi cku materinu sve kakav smo narod i treba nam necemo nikad pameti doci ja prvi
Nema to veze s gumama, vec jednostavno s nesposobnim idiotima za volanima. Tome se zahvaliti mozemo mitu u krugu Komisije za polaganje vozackih ispita, kojima ovim putem zelim tesku bolest i dug zivot.
wild west
Koja glupost! Na četiri miliona stanovnika ovo nije nikakva cifra. To KLIX hoće samo da kaže ono što Duduk već odavno govori, a to je da država ne funkcioniše.
Bože sačuvaj, pa ovo ne samo da je previše nego je nenormalan broj kriminalnih dijela i saobraćajnih nesreća za jedan dan. Strašno.
strasno, strasno, zali boze izgubljenih zivota:-( naravno da je u svemu ovome presudan ljudski faktor, ali se mora naglasiti da krivca treba traziti u institucijama sistema.
Cesto se zanemare padavine, kisa a gume ljetne kod mnogih dosta istrosene i brza voznja uzrok vecine nesreca
Sve "dobri" vozaci, nema sta. A kad kome kazes DA NE VALJA KAKO VOZI, odma bi te ubijo ja mislim. Sve sami specijalci, a imamo nesreca kao da je drzava od 15.000.000 stanovnika, a ne jadnih 3,8 miliona. -.-
Sve to stoji brate, izvini što tražim dlaku u jajetu, ali ne mogu da ne primijetim ovo "ubiJo"
jbt,najsigurnije pored klix-a.......................
jebbes razum,cuvaj glavu:))...............