Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaoo sto su mislili s njima? Postaviti ih negdje da neduzna djeca ginu ili gube ruke/noge? Objesit tko god ima mine u posjedi! Najgora ratna sredstva, koje mnogi zele da zabrane za uporabu u ratu. Btw, primjecujem, nema mnogo komentara, a da su ovo pronasli u Maoci vec bilo ovdje ispisano tisucu uvrijedljivih komentara na racun muslimana ili Bosnjaka.
Dnevni Avaz ne gotivi Izetbegovica ;)
Kako bi lijepo bilo da sa drotovima idu i dželati. Jedni uhapse, presude kazneno popravnu mjeru vješanja, a ostatak odrade dželati. I svi zajedno na facebook. Plaćanje iz državne kase po učinku.
\"U okolini Istočnog Sarajeva pronađena minsko-eksplozivnih sredstava\" HAHHAHAHAHAHA YE BE M VAM BOGA NEPISMENOG!
Svi pametni ljudi izlaze iz Bosne, zato ostaju samo quzonjini sinovi i kceri da budu journalisti i redaktori na pr. Klixa. Da budes redaktor Dnevnog Avaza moras poloziti zakletvu pred ocem Bosne Bakirom Izetbegovicem.
\" U okolini Isočnog Sarajava pronađena minsko-eksplozivnih sredstava\"...ovo kao da pišu djeca iz prvog razreda....pronađena minsko-eksplozivnih sredstava....čega veća količina, vreća, kesa...ajme majko moja...ili je \" pisac\" htio reći minsko-eksplozivna sredstva.....
e svasta