Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......hehehehe.........svaka ti čast! Količina otpora je proporcionalna količini istine koju si izrekao!
Da da naravno. Maks je u stvari bio Mustafa Hadžiluburić.
@@Katarina Najcesce su to za racune ustaasa radili bas muslimani i ciigani. Takozvano \"nase cvijece\" u ustashkim odorama ili handzar diviziji. Bolje ti je da se ne javljas.
Katarina sine, Gestapo se žalio da ste brutalni a ti o teroru. \"..committed their deeds in a bestial manner not only against males of conscript age, but especially against helpless old people, women and children. The number of the Orthodox that the Croats have massacred and sadistically tortured to death is about three hundred thousand\"
jajane od latina smo samo uzeli vjeru ali ne i kulturu, imena i sve ostalo. zadrzali smo svoju autenticnost za razliku od vas koji ste prihvatili sve okupatorsko.
seljačka kafančuga. meni ovo nije nista veci incident od samog postojanja onakvih mjesta, sto neko rece sodoma i gomora.
Katarina, Hoćes reći \"cijeli latinski svijet\"...? Ostatak svijeta također odlično zna ko je kolonizator, okupator, \"demokrata\"....
jeste smorili s tim nacionalizmom bog vas ne j.e.b.o ! !
@@tvrtko+ ako tebi nije jasna razlika onda se trebas ubit da ne postojis i da ne brukas jos vise pleme iz kojeg si potekao. cijeli svijet zna sta je sinonim za teror.
Nego kakva je razlika između poturiti se i polatiniti se? Pored nake lijepe vaše zorastrijanske vjere, vi pređoste na piti krv i jesti tijelo sina božijeg a oko vrata nositi spravu za mučenje, ne čini se potez racio0nalne osobe.
@tvrtko+ kod tebe su primjetni jasni znaci temelkjne nepismenosti i zatucanog razmišljanja, po naredbi krivoustog... to se vidi oiz toga što ne znaš razdvojiti naciju od religije... a koliko bosanci znaju i cijene svoju historiju nije potrebno posebno objašnjavati... i to nećete moći promijeniti ni ti ni još milioni takvih shupa-ka kao ti PS Dr IMOVIĆ JE PRIJE DVIJE GODINE NAPRAVIO RODSLOV TJ PORODIČNO STABLO BOSANSKE DINASTIJE... malo pročitaj, ne bi ti škodilo... pozdrav i sve najjjj
pa normalno garibu poturcheni da je egzoticno kad se vise nigdje ne susrece u stvarnom zivotu. ne negiram ja da su to lijepa imena ali jednostavno neka od njih nisu nimalo moderna u danasnje vrijeme. dajte se usredotocite na pitanje iz posta od 12:18 unaprijed hvala :-)
Ajme meni tebi ime tvog praprapradjeda egzotično. Poturiti se ili polatiniti se koja je razlika?
@tvrtko+ 30.04.2010. u 12:41 covjece daj se ne provaljuj. jeli znas nekog svog bosnju da je svom djetetu dao neko ime od tih egzoticnih nabrojanih? vasa su imena stara slavenska: Mujo, Haso, Suljo, Huso, Ibro, Meho, Bajro.... :-)
Kako god okreneš prije će moja nana prihvatiti snahu druge vjere nego tvoja baba. Sine tebe bi se odkrekli da dovedeš katolkinju iz Bosne a kamoli drugu vjeru.