Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazu oprosti - ma nema tu oprostaja dok oni nebudu javno i otvoreno trazili oprostaj, i kad budu vodili svoju djecu u konc.logore i jame poput ove i pricali im istinu, do ktaj dan dodje NIKADA oprostaj - a bez oprostaja je onda samo pitanje kad ec dodje osveta, jer ni ZABORAVIT nesmijemo a kamoli njima dozvolit da se prave budale, da nista neznaju i da su ovo samo izmisljene price. Samo porucujem braci Bosnjacima pravoslaven vjere, otavite se se cetnikluka, jer budete li se drzali lazi i ostali na ovom putu lose vam se pise buducnost u Bosni i Hercegovini koja je i vas domovina isto kao i nasa. a da ce ikad biti srpska ili ne neki necin se odcjepiti od BiH to zaboravite, od toga nema nista. Izgubili ste "krajinu", izgubili ste kosovo, izgubili ste CG, pa zar vam treba i napokon da i iz Bosne idete, ja smatram ne, jer ima mjesta i za vas ako ce te biti ljudi, ako ne, bice belaja, vjerujte mi. Dosta je nama masovni grobnica i masakra nad Bosnjacima muslimanima, DOSTA JE.
nista novo...jos ce se godinama pronalaziti zrtve srpskog genocida...takvi su svi srbi,genocidni i poremeceni zlocinci...