Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
60kg malo sutra, bog zna koliko je stvarno kila a koliko ce oni prodat. I slazem se stobom \"Realnost\" Skunk je obicna Marihuana koja je mnogo laksa droga od alkohola i cigara. Kad ste zadnji put vidili da se netko slupo s autom napušen, ili istuko ženu, izbo nekog, izazvo tuču itd. Treba limitirati alkohol a legalizirati GANJU!!
U mom komsiluku se seta pravi \"skank\".Moraju se prozori zatvarari kad obiljezava svoju teritoriju.
Kakva bolan genetski modifikovana? Raste iz zemlje kao i obicni cannabis. Spid jest droga. Marihuana nije droga. Onda je droga i ALKOHOL, CIGARETE, KOKA KOLA, ITD.
@ opet ti ,Izbjeglico ssrbobranska nasao se ti da ispravljas kako se kaze ime grada koji nije tvoj.
ne bosanske Gradiske nego Republike Srpske Gradiske