Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko tuge i zlobe na svijetu ima... Nezavisno o nacionalnoscu, nikada necu moci da shvatim ovakva (ne)dijela. Misljenja sam da je za ovakvo nesto potrebna veoma stroga kazna.
Za mene su to dvije razlicite kategorije. Ne mogu ih porediti, sve i da hocu. Nista se ne moze porediti sa zlobom pocinjenom nad djecom. Barem za mene.
detalji http://www.bl-portal.com/vijesti/hronika/item/2555-uhapsen-pedofil-iz-banjaluke.html
udaviti ga treba, to je ovaj skot http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/82575/Pedofil+proganja+devoj%C4%8Dice+po+Banjaluci!.html
Odmah ga treba proslijediti do derape.
a masovne ubice? kad ce njih poceti da hapse?
Ma neeee, nema toga u PC-u. Tamo je sve med i mlijeko i ne j... se tamo uopste
samo lijepite minuse mamu vam pedofilsku jebem
Jel ovo MB ili MD?
Svaka nastranost mora biti strogo kaznjena.
Ovo se "iz aviona" vidi da je namještaljka i "pakovanje" nekom jer smeta "nekom"! Lično ne poznajem čovjeka ali mislim da je ovo školski primjer "senzacionalizma" iz kuhinje loših novinara! A ako se ipak, radi o pedofilu onda ga treba izdegenečiti da krepa za par dana!
Moze biti. Ali, kako se nekome moze namjestiti pedofilizam? Mislim, neko ga eventualno natjerao da zlostavlja djecu?
WTF? Koje je to krivično djelo "zadovoljenje polnih strasti pred drugom osobom" i kako iz navedenog proističe da je muškarac u pitanju pedofil? Stvarno ne mogu da vjerujem šta se tu sve može podvaliti za novinarstvo.
Sve pedofile treba po kratkom postupku.
Hvala na savršeno relevantnom, detaljnom i izuzetno logički koherentnom objašnjenju.
kacavandin burazer