Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nafatase neke ribice... U svijetu zaplijene sto tona koke, kod nas sto grama vutre... Tugoooo...
30 grama marihuane, 2 pištolja, sim kartice i telefoni ahahhhhhah jel vas stid? To je sve što možete prdonje. Najbolje je vama zaustavljati raju tamo gdje cigojneri skinu znak ograničenja brzine, naj lakša lova. ili radar na 61km na h. 40 maraka. Ili pojas, oprema, bašlije i ostale sitne ciganluke na kojima derete raju.
A kad ćete više uhapsit ove moje komšije u Sarajevu?!
Ko su komšije ...
Nemam ih šta prijavit, svako živ zna koliko i ja znam, na sred ulice i u sred bijela dana daje liku kesicu u ruku, kažu neće da ih uhapse zato što je najstariji brat veliki mafijaš sa Ilidže i čekaju da se to sve iskonstruiše i šta ja šta znam već. A Sandžaks, neka mješavina Šiptara i Cigana.
Hoce li neko po 100KM da su od prije poznati policiji i da ce vec veceras nastaviti s "poslom"
Već su oni naručili novu 'turu'.