Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ih hapse po brojkama vise imamo dilera od narkonana ?
Samo ovaj A.B. uhapsen za organizovanje dok ovi preostali sitni kokosari, dilercici koji su tusili njegovu robu. Zna li se od koga je A.B. nabavljao? Njih je bitnije neutralisati jer oni ce jos sutra naci novog AB koji ce njihovu robu dalje preprodavati. Al' dobro je i ovo mada se drvo sijece od korijena i stabla a ne granje pa tek onda stablo.
...inače ima i dozvoljena trgovina narkoticima?
ovo je raja od onog serkika njega nisu uhvatili jer je slucajno trolao na klixu
Neovlasteno prodavali? Znaci mozes biti ovlasten da prodajes drogu? Pa ja danas nista ne razumijem na klix-u!
Nije nashe....... nashli smo!!!!
Slucajno znam majku jednog od uhapsenih... Nije to bas tako da ce izaci sutra,ne izlazi se tako lako. Vec im je po "metar" murije odredjen danas!
Dileri koje opojne droge? Pretpostavljam marihuane, odavno ne fataju dilere dopa, koke i ove sintetike.
Je li radila vaspitna palca ?? Ona je"majka",smiruje,sređuje,vaspitava nevaspitane...inače je izrađena od ffiiineee tvrdo kuhane gume a u narodu je od milja zovu "pendrek"
Red je imena objaviti i mjesto stanovanja da se zna ko su
uhapsili ih, pocastili kafom u stanici, pustili ih
Mnešćini da nema vutre ovo par dana
Ccc
Trinaest lica nakon saslusanja pusteni na slobodu zbog nedostatka dokaza, Organizatoru grupe odredjen jednomjesecni pritvor. (nakon mijesec dana) Advokat optuzenog Omar potvrdio da je njegovom klijentu ukinut pritvor zbog nedostatka dokaza................
danas uhapseni sutra slobodni