Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz redakcije Sarajevo-x valjda misle da policajci nisu obicni ljudi kao i mi svi, da ne mogu grijesiti i ne smiju, pa nam ovakve DRAMATICNE VIJESTI stavljaju da citamo. Uh, sto sam se nasekirala ...
ACAB
strasno kako je mogao vako ostetiti auto ovo neka mala ogrebotina to dobijem svaki dan na parkingu :):) e pa i policajac je covjek sta udes napravio nek njemu nista nije bilo i nek niko nije povrijedjen a ostalo ce se rijesiti..
Popi**zdio, garant zatekao zenu kod komsije :) Sarajevo-x svaka cast sto objavite ovakve stvari od \"malih ljudi\". Respekt
Nista je to, da vidite u Mostaru iz 24 sata policajac se vraca kuci od razvitka do sipada, vodezi jednosmjernom naopako. Uvijek tako! No kolege mu nece nista, mene bi odrali!! Ima jedno 700 voznje tako.
Nije policajac pod dejstvom alkohola, nego pod dejstvom predhodnu noc zapljenjene droge.
Ovo dole kod gume, ma bilo je to.....
hahahaha...e nek si mu reko...
Evo sacu ja ici da uslikam bolju sliku da bi ti vidio sta je osteceno j... te otac glupi!!
Šta je oštećeno, na slici se baš i ne vidi ?