Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manijaci voze gradom, policije nigdje nema u tome je problem širom države ne samo u Tuzli. Policija se pojavi samo poslije belaja a nikad da ga spriječi. Da malo više patrola bude na ulici manje bi bilo ovakvih slučajeva.
Eno debelih trutova koje nazivamo policajcima, pardon policijskim službenicima, po raznoraznim ugostiteljskim objektima žderu masne bureke, ćevape, ispijaju kafe, a noćne smjene provode spavajući i prdeći u holu Hotela Tuzla (provjereno). I onda se čudimo što na ulicama imamo više žrtava saobraćajnih nesreća po glavi stanovnika, nego civilnih žrtava rata u Ukrajini.
haha pa na ovom dijelu, gdje je inace ogranicenje 50 se vozi po 120, a oko ove autobuske stanice su pjesacki prelazi, na koje tek nekih 2% vozaca mari. pjesaci cekaju po pola sata na pjesackom da se neko zaustavi i pusti ih, i onda kad odluce da riskiraju sa prelaskom gdje bi trebali da imaju pravo da predju, pokupi ih neki sumar kao ovaj. nece bosancu bez radara na svakom cosku i udaraca po dzepu nikad doci u glavu.
da kako da ne, zato pjesak se pokupi svako malo, i zato onaj prije pola godine od brzine se okretao do bkca kad je izletio sa ceste.
I policija umjesto da ovdje stavi radar da postave kontrolu da malo intervenisu,oni sakriju rafar u sumu negdje i iskacu ko kerovi iz sumice,neke zabiti gdje nista nema i sretbi sto su uzeli 40 km ,a u po grada nigdje policije mozes rokat 200.
Je*o li ga polovni SEAT od 1000 kmera! Idiot seljački
Pogledajte samo izgled auta koje je udarilo ovog nesretnika. To nije samo automobil, to je dijagnoza.
GTI TDI brateeee To zatamnjena stakla aaaa ..pihhh
Ovom trasom kraj autobuske ga dero 80minimalno.. Prije par godina je lik ovdje slupo sls mercedesa, vrijednog pola miliona bas zbog brze voznje. Kad bi stavili radar na obje strane, bilo bi super.. Da barem putnici mogu preci na drugu stranu i uzeti taksi..
@modem33 http://www.sodalive.ba/drustvo/slupao-mercedes-vrijedan-oko-500-000-km/ Znas sta je najgore? Bit glup a pravit se da sve znas.. hebo ti sve svoje
modem i dalje si poglup jaro