Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni cudo ovdje sto se desilo udesa nije nigdje u tz
velika šteta i za vozača a i za budalu u svakom slučaju.....
MA TREBA DONJETI ZAKON O ODGOVORNOSTI I PJESAKA I VOZACA !!! Moj drug lezi 1 god zatvora a nije kriv,svi to znaju.Neki deda je prelazio put i to magistralni na mjestu gde nije namjenjen za pjesake... Momak nije imao alkohola a ni brze voznje,tehnicki ispravan...Doslo je do saobracajne nesrece sa smrtnim ishodom a kriv je samo sto je bio vozac tog motornog vozila... KADA BI SE DONJEO ZAKON,DA VOZAC NIJE KRIV U SVAKOM SLUCAJU.MANJE BI BILO SAOBRACAJNIOH NESRECA!!!
ipada da se pjesaci smiju gaziti ako nisu na pjesackom. Bravo majmuni1.
kuda ga jarcas kojeg vraga, zato neduzni ljudi stradaju
Tuga. :(
Jel se to Rastoder brani sa slobode?
Fino sam ja govorio, treba stavit lezeceg policajca na svaka 2m kroz svaku ulicu u BiH, pa da vidis onda kako se vozi.
ili jos bolje, nek nase guzonje politicari izgrade vise autoputa kao u svakoj normalnoj drzavi pa da se moze malo u petu ubaciti i tako smiriti hormoni, a ne svaka tri metra krivina ili rupa na cesti, pogotovo u Tuzli.
Ne bi ovi isli po autoputu. Ne bi ni po trkacim trakama-samo za njih. Oni hoce da ih grad vidi, da su mangupi u brzim autima. Misle da se djevojke loze na njihovu opasnu voznju. Posebna je to vrsta papcine, koja se lozi na ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepa ulica još ljepšeg imena
retardu glupi imas li imalo postovanja i ljudskosti u sebi???
prc ban hahahahahahahaha kmeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)