Jedna osoba teško povrijeđena
0
Tuzla: Pijanice se obračunale uz upotrebu noža
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest jest, oni su krivi za sve pa i za oplodnju jajne celije tvoje mame
ma da...kada sam procitala samo naslov pretpostavljala sam da su oni u pitanju, a i ne sumnjam...vazda tu sjede na klupi i locu....
Vala ove pijanice pred opštinom su postali dekor grada Soli..Godinama zajebaju narod sa onim medicinskim nalazima d aim trebaju pare za liječenje, a onda sve što dobiju pokrkaju i popiju.. Evo konačno došlo vrijeme da im zatreba za liječenje..
Marisite se vi ......ali u svoje slobodno vrijeme !
*vozilom*
post socijalisticki mizerni mentalitet..... oticu i popisati se na titov grob. sta su tito, caucesku i enver hodza uradili od balkana upm, pa to nije normalno! svaka redom socijalisticka regija zavrsila u rijekama krvi i mizerije.