Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brkas loncice covjece! Uzmi rijecnik i pogledaj sta znaci nekoga silovati i sta znaci kada dvije osobe punoljetne zele da stupe u bracne odnose pa i u seksualne. Za informaciju,idote jedan, po islam zena je pounoljetna kada dobije menzes. A za g.lupane koje ne znaju da zene odnosno curice u trpskim prijelima brzo sazrijevaju tako one koje imaju 7 godina izgledaju kao da imaju 18 godina, a dok zene odnosno curice u hladnijim predjelima ne izgledaju tako nego bas izgledaju kao djeca.O vi koji se pravite da nesto znate ,procitaj te neke stvari prije nego se pravalite. Jeste li vi srbi svi ovako nepismeni ? Ima te li vi biologiju u skolama?
Nazalost ovakvih slucajeva ima jako mnogo u cijeloj zemlji. Najjaca mi je izjava da su svi znali, ali eto niko nikad nije reagovao. Direktoricu Centra odmah smijeniti, a ove bolesnike od \"roditelja\" na dozivotnu i to po mogucnosti u KPZ oboje, pa da vide kako zatvorenici vole pedofile... Zao mi je sto mnog djeca pate na isti nacin i zlostavljana su, a kod nas je samo \"suti da se ne zna i ne procuje\"...onda procitate u novinama kcerka izbola oca, sin ubio oca, dijete ubilo oba roditelja...bas smo napredni u tom smislu.
U BiH vreba opasnost od 3.000 potencijalnih terorista! http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/8478-komisija_za_odbranu_i_sigurnost_zlatko_miletic_almir_dzuvo_mirko.html
pa zato sto razumiju bosnjackog covjeka gdje sexualno opstenje sa nezrelima djevocicama nije grijeh niti protivzakonit cin kazu da je i sam prorok Muhamed imao maloljetnu zenu pa sto ne bi onda i bilo koji sledbenik ili musliman!!?
reci mi nesto novo
Pa pi\'z\'da vam materina šibicarska, najdraže mi je vas je\'\'bavat na cesti i kažnjavat!!!
Tako je nemoze seoski drot i drot u sarajevu imati istu platu
i ko kaze da se trebaju izjednacit plate policajcima u svim kantonima. ne moze istu platu imati policajac u sarajevu koji svaki dan rizikuje zivot i seoski drot koji cijelo radno vrijeme provodi u lokalnoj birtiji.