Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, ako pomaganje ubici da pobjegne nije krivično djelo, šta jeste!?! Kantonalni sud leglo korupcije i donošenja odluka po babi i stricu!
Oni kažu nismo znali da je učinio krivično djelo, zamolio nas da ga odvedemo do granice, i haj dokaži
@Simply_Red CUJ "...haj dokaži"... zato ti i ne radis u sudu i tuzilastvu... Po tebi ni jedno djelo se nebi moglo dokazati..cim osumjeceni kaze "nisam ja to znao, nisam htjeo, nisam mislio..?!"...
Ne kontam ma oca mi policija odradi svije ja ne kontam sta svi udaraju na policiju pa uhapsi ih svaki put ba tuzilastvo ih non stop pusta pred tuzilastvo treba da idete ne kontam jeste slijepi?
Pa nije baš da je i policija odradila svoje, ali ovo sa tužilaštvom je smiješno. Svi tužioci imaju veću platu od moje (a moja je za BH prilike dobra), ali nepismena bagra nije ustanju sastavit optužnicu ni za cuku što se popiša kod Viječne vatre.
Pa mora buraz i neko bit ko zna sastavit ne kontam kako neko moze pucat primjer pet puta i lezat po mjesec istrage poslije ga puste a neko se primjer moj upuca dadnu mu robije 2 godine na 6 mjeseci.nadzu mu deset kila trave nagodba godina dana i narukvica meni nasli panj i to jos ne kod mene ja dobio opet uslov...itd itd da ne nabrajam evo jos jedan primjer bacena bomba frajer prizno ovog drugog jos drze ko da je on uradio i ko da je ubio nekoga!!!!!
ja mislim da je mamica za sve kriva ,ona rukovodi carinom b i h a nema državljanstvo b i h.
A što nigdje nema vijesti o dečku što ga je jučer zgazio majmun u Vogošći. Dijete je ostalo bez bubrega, ali valjda je neki ministar ili parlamentarac, pa nište nije bilo.
Zašto ulažu žalbu? U tužilaštvu rade nesposobni i nepismeni kreteni koji nisu u stanju sastavit ni jednu tužbu. Zato nam i jeste ovako. Slobodno ubijaj, gazi i radi šta hoćeš, a nesposobni tužioci ne mogu sastavit optužnicu, pa te sud mora pustit. Kompletno tužilaštvo poslat na biro, pa da vidimo kako će radit novi tužioci.
Dajte im jos po 100 maraka
I NARAVNO OPET "...nije bilo osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo....!?!?!? BRAVO!
Ovdje sve naopako od naroda pa dalje...
Biti ce nakraju tresla se gora rodio se mis.
Tip na zebri pregazi dvije djevojke, vozeći više od 100 hm/h, pri tome proletivši kroz crveno, pobjegne sa mjesta nesreće, ovi ga prebace do granice (saučesništvo), pa kaže nema potrebe za pritvorom? Imam osjećaj da će ovom liku sve zatvora što će vidjeti u životu biti za vrijeme boravka u Srbiji.
dok ovi zalbu uloze, oni vec su u srbiji...