Suđenje Anđelku Veljančiću
0
Tužilac Oleg Čavka nije znao za završne riječi
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovoj zemlji još koji tako nesposoban Tužilac !!!
Branite me raja,i mene je naguz...Sead kreštalica je fin Tužilac on me držao samo 13 dana u pritvoru,a sada sam već dvije godine zatvoren.
Koji su onda nesposobnjaković oni silni advokati sto brane Gašija i Brankovica,prethodniče u pravu si popuno
Pardo ne da vodi premete k\'o nesposobnjaković, on to jeste, nego vodi predmete kao sudent prava koji jos nije položio krivično procesno pravo i krivično pravo.
Ma šta vam je ljudi, šta ga veličate, on je jedan neznalac obični.Vodi predmete kao nesposobnjaković, to će potvrditi svako ko se u krivičnu praksu razumije, ovo je sramota da ga gotivite ovako.On je ambiciozan ali ne i sposoban, zna da ga mediji jedino mogu progurati u TUŽILAŠTVO bIh ili na mjesto glavnog kantonalnog tužioca
to bi tuziteljstvo studenti bolje vodili ja tuzilaca i qrca, cuj nije znao da ima zavrsnu rijec ocam\'
eto meni moga muza, juhuuuuuuuu..
Niko se ne pita sta ga je navelo da tako reaguje. Sigurno to nije uradio bez razloga. U policiji i sudovima cesto radi najgori olos.
Evo kao da gledam sama \"Law and Order - Sarajevo\"