Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVOT MI JE OTISAO DODJAVOLA! A I AUDI
Otišao seljak na more i vidio gliser, kaže: "Baboooo, vidi ga što frezaa moree"
dokle cete vi slamovi da lajete na ziku umjesto da otvorite oci i vidite sta se desava oko vas
Koliko mogu da vidim iz vaših komentara sve čisti idiotluk. Nemate pametnija posla nego da se takmičite u gluposti, niko ništa pametno da kaže a i kako kad ne vidite dalje od nosa. Imamo naraštaje kojima drugi serviraju šta da misle, kako da se obuku i na koju stranu kosu da češljaju... Jadno i bijedno! Ne daj Bože vama vlasti da presuđujete. Za sebe biste tražili pravedno suđenje i pravdu, da se ustanovi istina itd... pa zar i drugi nemaju pravo na to. A vi ma jok hajmo odmah sve na lomaču. Pita li se od vas iko šta je istina??? Ja se Boga mi pitam, i nikako ne bih da mi bude "kadija te tuži kadija ti sudi" a ovdje u državnom sudu svi sviraju u istu tikvu i sudije i tužioci. Blago onom Radončiću dok su njegovi i Salihović i Zubac i Čavka i Kajmakovićka i pola sudija a o sitnim inspektorčićima ne bih ni da pišem.
je.bo vas on u sup.ak vise koda je tito e ovo je uzor danasnjoj omladini je.bo im on sestre ko god ga voli i najmilije ;)
ako nastavite napadat mog brata ziku prava-zdrava, ustajem iz groba nema vam vise labavo
sta je freza fakat nikad cuo!?!?
sad ce slaviti u Zenici sa Zutim sto nije dobio smrtnu vec dozivotnu
Sutra svi u podne na proteste..facebook grupa >Revolucionarni pokret Bosne i Hercegovine
Metak u celo, struho dabogda, klosaru tapetarski
Izvinjavam se što se kasno uključujem u ovu konstruktivnu raspravu, kolko sam skontala Turković je optužen zbog toga što je freezao (smrzavao) more, a raja se još kupala..E **biga to je baš previše.
U ovom slučaju moj ljudski razum mi nameće pitanje, ko je za takvu bahatost odgovoran. Dali on sam ili kriminalci (političari) koji stoje iza njega. Nažalost, i to je samo jedan mali dijo naše BiH svakodnevnice.
http://www.youtube.com/watch?v=rFw7sIi87qo
jeb.. vam mat... klikxsovu nepismenu
bandita treba osuditi na maximalnu kaznu a sa njim u istu celiju i karkina
Je....bo te Zijad pravi Bosnjak.
zasto se tom ubici odmah ne izrekne kazna za nepostovanje suda i svaki puta cim pocne primitivluk.zasto sud dozvoljava ovaj cirkus i trosi pare.zasto se ne oglase ministri pravosudja i politicari