Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi hladno pucaju pozitivne komentare na tucu, a to sto ovi mali kompleksasi nisu procitali knjige od obdanista i kad sutra pretuku svoju zenu bice WOWW KAKO SE OVO MOGLO DESIT ZAKAZALI SMO KAO DRUSTVO! Ti jarane koji pises komentare podrske na ovakvku stvar si zakazo.
Odma roditeljima dat kaznu od 5000km. Samo seljak moze da spadne na nivo tuce mimo situacije da je samodobrana. Protjerat sve kabadahije nasilnike iz grada
pozatvarat im roditelje a djecu pod hitno izmjestit u institucuju i neka se neko drugi brine o njima...vidite da ti roditelji ne znaju vaspitat djecu i napravise kriminalce od njih koji ce biti samo na stetu drustva zato se to mora sprijeciti pod hitno
Sve Dok se djeca na sake biju je normalno za momcic te uzrasti. Ja sam sa 17 za pusku uzeo. Nedo bog njima taj osjecaj priustiti.
Lijepa nasa gradska raja samo tako nastavite vjerovatno su vam i roditelji to isto radili.
Ma sigurno se pošorali poskoci i škripari horde zla su slatice a manijaci ljepotani
ako je tuca sakama to je ok, bilo je toga i bice uvijek. ako je upotrebljeno bilo koje oruzije (ukljucujuci i hladno) to je pokusaj ubistva i mora u zatvor.
senzacionalna vijest momci se posaketali, nesto novo sto do sad nije vidjeno
Prebise mladji hordaši male manijake
Policija neka sjedi u autima i kaficima. Vise se bave vlastitim kriminalom nego onim koji im je u opisu posla
Dobro se nahalcali za sehur, pa trose energiju
Totalno ludilo a dosta krivice je na roditeljima gdje su zbog pohlepe za sto vise love djecu prepistili da ih ulica odgaja a kad se desi belaj onda svi krivi sem njih i njihove djece
Kakvi roditelji takva i djeca
Mahirov mali ubio puru u njemu, Senadov Ari ga provocirao zbog razdvojenih zuba.
Znaci Ari down
SandzoFocak - Treba se braniti i sebe postovati. To je OK. Ali cesto i takvi tragicno zavrse, i onda im dzaba sto su visoki 2m, itd., i onda, kuku lele. Policija i tuzilastvo treba da intervenisu energicmo i da se ovakve pojave svedu na minimum, ako se vec ne mogu iskorijeniti!
Ukolko su se sati bili
Bice na Tik Toku za pola sata...