Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzo se vozi , kurci se malo ... Ne kazem svi da su krivi , ali od 4 auta sigurno neko jeste , vjerujem da su tatini sinovi neko od tih auta ....
Bolje suti...vjerovatno ne znas kakav je put...pun pjeska... jedini autoput sa ogranicenjem od 80km/h
nije ovo autoput
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jeste da "brza cesta" nije u tip-top saobračajno-tehničkom stanju ali isključivi i jedini faktor krivnje je LJUDSKI faktor. Jako smo nervozni, nestrpljivi želimo onoga ispred sebe "pregaziti" "preskočiti". Na tom malom djeliću ceste svi bi da nešta "produvavaju motor" čiste katalizator. Garež sa katalizatora se ne skida brzinom od 140/h nego većim brojem obrtaja u 3/4 ne u 5/6 brzini. Čini se da što imamo više KS pod haubom da smo veći KONJI za volanom. U saobračaju se netolerancija i sve prisutna bahatost plaćaju velikim materijalnim štetama i ljudskim životima. Kod nas je učestala pojava "crnih dana" pa u 1-2 dana imamo više udesa i poginulih nego u 2 mjeseca. Pun mjesec, loša bio-meteo situacija, opšta nervoza... Čudno je da barem auto-osiguranja ne vide svoju korist da sponzoriraju vaspitno-edukativne emisije ii priloge, koje bi učile, posjećale i vaspitavale vozače.
moze li svanuti dan, a da se ne pojavi saobracajna nezgoda u crnoj hronici....
http://www.renesansnakraljevstva.com
iz prve ruke da Vam objasnim situaciju... kao suvozač iz audija a4 ovdje je 100% u pitanju brza vožnja kamiona koji je vozio 110km/h (tahograf pokazao) izgubio je kontrolu nad kamionu i udario nas u audiju te se odbio od nas i prevrnuo na kombije koji su stajali parkirani sa strane sereća da u njima nije bilo nikoga od putnika jer bi 100% poginuli samo ih je priklještio i svi su oni povrijeđeni samo onaj idiot iz kamiona je prošao bez ozljeda.
Zao mi je nastradalih,ko zna koji je uzrok nesrece.Stalno mi se desava da vozim lijevom trakom a vec sa 300-400 metara iza mene stupidni vozaci blicaju i amblenduju da se sklonim u desnu traku jer zaboga oni idu 150 na sat i ovo je autoput.Gospodo draga nije ovo autoput,ovo je samo jedna malo brža gradska saobracajnica,maksimalno neravna i nesigurna i ovakve stvari ce se redovno desavati dokle god papucicu gasa budete pritiskali nervozno i tjerali silu sa 15-20 godina starim autima.
Gas gas...
Za divno čudo klixov-ci promijenili sliku,ali opet arhiva! Katastrofa ste! Napisao sam vam gdje imate orginalne slike,ako već niste u stanju pokriti grad Sarajevo sa ličnim fotografom. Sramota!
Svaki dan vozim tom brzom cestom, put je odličan ali nažalost opet vozači ne poštuju propise i ništa više.Sreća da niko od nedužnih pješaka nije stradao.
Vi koji se ne slazu sa komentarom vjerovatno poštujete propise pa vas to muči:)
Klix bi mogao makar od Avaza preuzeti orginalne slike sa lica mjesta. www.avaz.ba A ne neke bezveze slike iz arhive da postavljate. Nesposobni ste iz dana u dan sve više...
Prodajem Maticnu plocu Asus M5A 78L-M LX3 SERIES PLUS Chipset AM3+ sa procesorom AMD Phenom B50 x4 3,20 GHz I Cooler za procesor,Graficku AMD Radeon 6670 DDR3 1GB,6GB RAM Memorije,LCD Monitor 19",DVD-RW Player,2 hard diska 250GB I 320GB i napojnu jedinicu 550Wat.Maticna,procesor,cooler,DVD-RW citac su NOVI
Moze li zamjena za ćumur. Dacu ti i rakije.
ima indigo85
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo gassss ....
E nemam rijeci vise.
Sigururno se vozilo sigurno
E kako ?!
I sigurno je opet Golf II :$
Ma vidi se da si štrumf, mogao si barem pročitati tekst pa onda komentarisati.
znam za slike, ali u tekstu piše koja su auta učestvovala, zato sam ovom štrumfu manijacii1987, to napisao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)