Crna hronika
2

Četiri osobe povrijeđene u sudaru četiri vozila na brzoj cesti Ilidža-Blažuj

Piše: N. J.
Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se u popodnevnim satima nedjelje dogodila na brzoj cesti Ilidža-Blažuj, potvrđeno je za Klix.ba u bolnici Koševo, nakon što su prve informacije govorile da su u ovoj nesreći povrijeđene tri osobe.
Foto: Čitatelj/Klix.ba
Foto: Čitatelj/Klix.ba

U sudaru su učestvovala čak četiri vozila, nakon čega su povrijeđeni prevezeni u bolnicu Koševo.

"Nesreća se dogodila oko 17:15 sati kada je obaviješten naš Operativni centar. Povrijeđene su prebačene u Kliniku urgentne medicine bolnice Koševo", rekao je dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Foto: Čitatelj/Klix.ba
Foto: Čitatelj/Klix.ba

U sudaru su učestvovali teretno vozilo, dva kombija i putnički automobil, a na uviđaj su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Prema informacijama iz bolnice Koševo, svi povrijeđeni su u ovoj nesreći zadobili kontuzije po glavi i tijelu, te će biti zadržani na liječenju.

Foto: Čitatelj/Klix.ba
Foto: Čitatelj/Klix.ba

Na KUM su dovezeni S. M. (1959), koji ima kontuzije abdomena, oba stopala i grudnog koša, Dž. K. (1988), koja je zadobila povrede vrata i kontuzije koljena i glave, M. P. (1958) s povredama koljena i glave te M. M. (1992), kojem je nastradalo lijevo koljeno, a zadobio je i posjekotine lijevog lakta te kontuzije lijevog kuka i grudnog koša.

"Niko nije životno ugrožen i svi povrijeđeni su upućeni na daljnje liječenje", rečeno je u bolnici Koševo.