Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lejla ..... ne seri
i sam kad nisam zaspao za volanom putujuci kroz italiju najteze je na relaciji Venecija-Milan pogotovo iza ponoci, ljudi to su sekunde vremena na autoputu i to se desaje cesto ljudima a sve zbog zurbe.
Kako vas nije stid!!! Otkud vi znate koje su stvarne okolnosti pod kojima su poginuli? Mozda su zurili, mozda su se sat ranije odmarali! Ko ste vi da sudite ovom jadnom covjeku! Meni je jednako za i njega i njegove zene i sina! A posebno mi je zao djevojcice koja mora sama nastaviti zivjeti! Ovo su okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, sigurno ste i vi nekad bili na dugom putu, vozili po noci ili je vas neko vozio!
stvarno moras biti hajvan zesci pa da zbog umora i pisljivih par desetina eura za prenociste rizikujes zivot prvo cijele porodice, pa onda svoj! njega mi nije zao,zene i sina jeste iz dna duse
Ncncnc, steta djeteta 94,...