Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je trava štetna nebi je krave pasle a ni mi nebi pili mlijeko, da ba šta vam je, putite čovjeka na miru, sve ispod 10kg je za ličnu upotrebu.
Dok u cijelom svijetu gledamo kako se ova biljka legalizuje kod nas je to u domenu kriminala a ove vijesti su crna hronika.... Nidje veze
Pekari, sutra sve strudle sa makom sakrijte, eto SIPE, a ja sto bas volim te kolace.
konju jedan ja jedva za jointa imam a ti se rasipas
Marijana ta predivna djevojka ^^
lik nosao za svoje potrebe,a ovi ga odmah hoće u čuzu...
Pade za male pare :/
marijuana nije droga.
neka pusi narod nas krisom ispod spoljenog zida sankcija
Bjež u Kolorado!
Leđa ga uhvatila...
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s Gospodara svih svjetova,da pomogne da se i u mojoj zamlji uvede Njegovo slovo zakona,Serijat,ne da bi prkosili drugim konfesijama,nego,da bi obezbijedili red i poredak kakav je tim zakonom zagarantovan,ovaj zlikovac,koji ce otrovati moje i tvoje dijete,zbog zarade,bi tim zakonom bio pogubljen,a drugi bi se suspregao od slicnoga posla,zato neka je hvaljen Gospodar moj i tvoj,On nam je odredio kako treba,ssmo slijedimo Njegov put, neka su selam i salavat Allahovom Miljeniku s.a.w.s,Njegovim Ashabima i casnoj porodici Njegovoj, amin.
trollas brate, trollas!