Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za carinike,bešamel sos i salatissime mogu biti opasni za cjelokupnu situaciju,kriminalca na doživotnu
dvije dozivotne i nece mu na pamet pasti vise , kakvi su to roditelji...
Ludilo.
nikada nisam vidio smjesniji clanak ovo je parodija na zivot
joj sramote i nebuloze
Eto vam evropska unija, kod njih se sa besamel sosom u autima vozaju!!! To be jara bum, nosite tu pogan sto dalje od moje Bosne! A ovog dilera besamel sosom obavezno javno kamenovati!! Sta je slijedece? Kroasani u rezervoaru, Döneri uüiveni u sjedista????
Pa čovjek ne zna bil\' se smij\'o il\' bi plak\'o na ovakvu vijest????
:))))))))))))))) Pa na nasim granicama svaki dan se krijumcari svakojaki narkotici i slicne gluposti a ovi nasi bilmezi na carini zatvorili covjeka za j... sos . E svasta ces kod nas vidjeti ali ovo :)))))
hiljade tona nekvalitetnog mesa i mesnih preradjevina je ušlo i ulazi u BiH, mesa koje je trebalo biti uništeno u EU jer nije za ljudsku ishranu. Niko nije smio prekontrolisati kamione hladnjače, na otpremnicama piše sjemenski krompir, a loše meso unutra smrznuto prije 20 godina. Šef Carine znao je za sve jer mu je najavljeno, kada, koliko kamiona, koje firme itd. Svi su dobijali svoj dio novca, uvoznici, Carina, policija, inspekcija, a narod je kupio, platio i pojeo otrov
UBIT STOKU NA GRANICI ,HAHAHAHAHA
covjek dobio pritvor
to vi balkanci...mi domaci ne moramo :D
spaliti ga ispred graničnog prijelaza kao primjer inim švercerima tog vrlo opasnog i mrskog nam sosa ;) ;) Pa gdje srlja ova država, dok nam tone radioaktivnog otpada prolazi kroz zemlju prugom i cestama ;) ;)
nitre nije bas tako.....sve zavisi jeli carinik nakrivo nasadjen....u momentu kada dodjes na granicu
aha..unosio si...kad dolazis moras ispuniti karton i izricito navesti cak i da ti nije koji nokat polomljen :)))