Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad bi ovo trebalo komentarisati. E necu jer ide u prilog genocidasima. Sutra je dan velike pobjede u Dobrovoljackoj.
Mozda neces ti, ali horde dolaze, sigurno... Horde lijevih i desnih...
Hoćeli opet dovesti onu ženu da plače i leleče a kada su je upitali koga je izgubila tu kaže nije nikog ali joj ŽO
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
na sta smo mi spali kad im dozvolimo da obiljezavaju neki datum u Sarajevo,a pucali su na Sarajevo 4 godine, bosnjo je bio i ostace glup!
Pa hajde jarane prestani komentarisati, nego okupi 2,3,4,5,10 prijatelja i idi protestuj, ne daj, bori se, radi nesto! Kazes Bosnjo bio i osto glup, pa eto, ti si pravi i klasican primjer kako ustvari Bosnjo i jeste glup, zna samo pricati i komentarisati po raznoraznim portalima, a na djelu ga nigdje! Ako ne mozes ili ne zelis nesto promijeniti, suzdrzi se komentarisanja sta smo dozvolili i sta trebamo uraditi. Uradi, jarane!!
radio veza-Dobrovoljacka 2-3. maj 1992 https://www.facebook.com/332014003576620/videos/vb.332014003576620/367393643371989/?type=3&theater
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da je dolazak ovolikog broja planski organizovano da bi se isprovocirao sukob i da bi oni poslije toga pljuvali po nama u njima poznatom stilu kao "nemoguce je zivjeti sa muslimanima i zato trazimo otcjepljenje od BiH"...,zato moramo biti mudri i ne nasjedati na bilo kakve provokacije...
otkud 7 ? lepo Kukanjac kaze 6 zrtava,od toga jedna zena Muslimanka.
"Čak i vizije i doživljaji koje smatramo neprirodnim, postaju objašnjivi uz pomoć holografske paradigme. U svojoj knjizi “Pokloni Nepoznatih Stvari”, biolog Lyall Watson opisuje svoj susret sa indonezijskom ženom – šamanom koja je bila u stanju, izvodeći jedan ritualni ples, da učini da jedna kompletna aleja drveća jednostavno – ispari. Watson dalje kaže da dok su on i ostali posmatrači zapanjeno posmatrali sve ovo, žena je učinila da se drveće ponovo vrati gdje je i prije bilo, onda opet da nestane, pa ponovo se pojavi …i tako nekoliko puta zaredom. Iako današnja nauka nije u stanju da objasni ovakve događaje, iskustva kao ova postaju mnogo jasnija ako je materijalna realnost samo jedna holografska projekcija."
" Ovakav zaokret u načinu gledanja na biološku strukturu doveo je naučnike do tačke na kojoj se i medicina kao i naše gledanje na proces iscjeljenja, može takođe transformirati holografskom paradigmom. Ako je fizička struktura tijela samo jedna holografska projekcija svijesti, onda je sasvim jasno da je svako od nas više lično odgovoran za svoje zdravlje, nego što to moderna medicina priznaje. Ono na šta sada gledamo kao na jednu remisiju bolesti, odnosno povlačenje simptoma, može u stvari da bude posljedica promjena u svijesti, koje opet uzrokuju promjene na hologramu tijela."
''Pogunulo je 6 pripadnika JNA, naoružanih.'' - kaže Kukanjac, general JNA, koji je i sam BIO u KOLONI.
Ma mi Bosnjaci smo civilizovan narod, nemogu se neandertalci cetnici nositi sa nama.
I poslje ovih komentara neki još bajagi čude.
@Hercegovac92 Sta ces bolan ti retardu? Ako si i bio rodjen, sumnajm da si imao vise od par mjeseci a sad prosupas ovdje svoj nekakav seljakluk! A ja kad bih znao da ces ti doci, ja bih vec sad otisao da te cekam, bufi siguran. Nema nista protiv da povedes i svo svoje selo...
Generale mi ti se klanjamo "Jovan Divljak"
Bolje vam je da ne dolazite!!!!
Sto je u skladu sa zakonom, sto ima zvanicno odobrenje legitimne vlasti, a planirano je da se obiljezi - neka tako i bude. Neka se obiljezi. Samo u dostojanstvu. Mirno, bez provokacija i incidenata. Zar je jos uvijek nekome do belaja?
neka dolaze i neka polazu cvjece i neka odaju pocast.,kosto se zna Sarajevo je oslobodzeno i slobodno za sve.,i to trebaju Sarajlije da pokazu.,da ih niko ne isprovocira na bilo koji nacin,srbi su stjeli jedno a mi smo uradili drugo.,odbranili se i nismo dali da uzmu dusu Sarajeva.,srce Sarajeva,ponos grada.,gdje smo svi isti nebitno na nacionalnost ,vjeru ili boju.,jer to pravi Sarajlija samo zna.,
Srbenda drina nemoj ti vise komentarisati da nama ne predje od tebe manjak intelekta ili neka nervna bolest
Bošnje na ratnoj psihozi. Ni dana im nedaju da predahnu.
VRS Vi ste tu psihozu imali 500 godina sa Turcima pa bi treabali znati kako je i kad ce prestati ako se ne stave tacke na otvorena pitanja tj presude za pocinjen zlocin,mada ste se svetili pogresnom narodu.
Ovo je postalo smiješno. Svake godine repriza.