Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovog ubistva su trebale sve vlade pasti mislim sramotno je koliko se odugovlači proces... :( Svima odgovornim za ovo : da bog da vam se na djeci vratilo i triput više da patite!
Dobro su se sjetili... a Knezovica ce jedno za 30 godina imat u prdekani, maybe
hercegovanca usrana,,,po 3 godine robije i otkaz sa posla je najmanje sto su zasluzili...ipak je i decko iste vjere kao i oni ubijen,a knezovic je isao na to da ubije muslimana...samo ne znam sta je sa pravosudjem republike croacie???zasto ga ne isporuce nama,pa u zenicu medju robijase-horde- manijake na prevaspitanje...izaci ce kao manekenka xD :)
a ti si sto bi mamic rekao mucki provokator,kikseru olosu jedan !!!
Bolesni krvati sami sebe mrze izgleda