Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni sumnjao da će profesionalna policija rs odmah naći krivca... mora da ju je prvo on tukao ivanu, pa je onda ona tukla samu sebe.
Mozda je pao na poligrafu zato što je uvjeren da je bio u garaži a ne u podrumu....pitajte ženu možda je kod nje podrum
Sud ne priznaje poligraf. Poligraf je sprava koja moze detektovati samo nekoliko reakcija, srve, disanje, tlak, pokret ociju i sl. , a te reakcije mogu biti izazvane i mnogim drugim faktorima a ne lazi ili istini onog koji je podvrgnut ispitivanju. To je samo jedan putokaz za policiju i istrazne organe , ali nikako dokaz.
Da radi statistike i ne priznaje se na sudu al moze i daje daljne smjernice za rad policije, plus kad se potrefi da kao u ovom slucaju njihov opis događaja i okolnosti pod kojima su povrijeđeni ne odgovaraju zadobijenim povredama. E onda poligraf moze dosta da pomogne jer ima i psiholoski uticaj na osumnjicenog. @Francuz to ti je \"detektor lazi\"
sta je poligraf
ni u jednoj ozbiljnoj pravnoj drzavi se en radi s poligrafom, ili ako se radi, to je samo radi statistike.. nadam se da ga nece osuditi na osnovu toga...
Dodik opet psuje XD: http://adf.ly/wpYF
pametno je kucu zapaliti pa otici u podrum xD