Banja Luka
0

Suprug Vedrane Ivanov pao na poligrafu

SRNA
Banja Luka
Banja Luka
Nevjenčani suprug Vedrane Ivanov čiji su inicijali J. A. "pao" je na poligrafskom ispitivanju u policiji dok je govorio o noćašnjem napadu razbojnika na suprugu i njega, saznaje Srna nezvanično u MUP-u Republike Srpske.

U MUP-u navode da ni njihov opis događaja i okolnosti pod kojima su povrijeđeni ne odgovaraju zadobijenim povredama.

Tokom istrage, Vedrana Ivanov nije podvrgnuta poligrafskom ispitivanju da ne bi bila izložena dodatnom stresu jer je u drugom stanju.

Ranije je objavljeno da su četiri nepoznata lica provalila rano jutros u iznajmljenu kuću u banjalučkom naselju Motike, u kojoj stanuju Vedrana Ivanov i njen nevjenčani suprug, koje su uz prijetnju vatrenim oružjem zatvorili u podrum, a sprat kuće zapalili.

  "Provalnici su tražili od njih da im predaju određenu dokumentaciju, a pošto su oni odbili da to učine, sproveli su ih u podrumske prostorije, a sprat kuće zapalili" - saopšteno je danas iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Za vrijeme napada u kući se nalazilo i njihovo maloljetno dijete.

Uviđaj su, po nalogu i u prisustvu dežurnog tužioca, obavila ovlaštena službena lica zajedno sa inspektorom za zaštitu od požara i eksplozivne materije banjalučkog Centra javne bezbjednosti. Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu mjere na pronalasku počinilaca i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.
Vedrana Ivanov nedavno je u javnosti govorila o svom lošem iskustvu tokom rada kod privatnih poslodavaca i o korupciji u inspekcijskim organima.