Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj,o kome se piše!!Dno dna,kurvetina obična!!Morate na portalu znati da ovo i djeca čitaju ispod 18 godina,koji ne mogu vani izaći!!Molim vas pišite o uspješnim studentima,građanima BiH koji žive u BiH i van BiH,a ne o primitivnim zadnjim kurvama!!
@MarasH02 Ti se pozivas na mladje od 18 godina a koristis takav rijecnik. Zar ne vidis absurd? Mada jesi u pravu sto se kontesta tice mozes to i drugacije reci.
@Lonac moraš znati da sam ovo u afektu pisao,a za običnu, da ne pišem imenicu,ne znam kako bi mogao zbog djece ljepše napisati!Pr*stit*tka možda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije znala da pištolj onako jako puca. Nije kriva.
@gooUser1567931087 Nije ona kriva, Lakija malo prenjelo...
nece je vise podkradati naplacivao skupo a davao sicu
Halal joj bilo...
ovo Ana Kokić na slici
Vidi joj labrnje, zamisli kad ovo pocne da glaba...
Čuj Sunita
Šta nas briga za ovu?
Ma ne bi ona...
ma ja ba, instagram influenserka sto bi danas rekli
Treba nju malo u KPZ muski odjel sevapa bi zaradili😀.
Sta vam.je sa stranicom
Nek bude od korone
Rospija
Dobra i zla...kriva 100%. Nego sto se ne dopustaju komentari na smrt onog iz EU delegacije, a kad umre neki 'obicni' stanovnik, onda mogu komentari?
imamo prezime crnogorac,sremac,bosanac,bosnjakovic,pirocanac.mozda ima i hercegovica.ali nisam nikad cuo da se neko preziva srbin.sta nam to govori.da su bosnjakovic,crnogorac itd regionalne odrednice a da svi poticu od srba.vecinom
Ma sexao bi ja nju da prostite.