Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam mrzio one komentare tipa 'ja bi im lično presudio', ali ja bi im lično presudio.
Imal iko normalan u ovoj porodici ??? Pa ja psa ne mogu slusat kako cvili a o djetetu kako place da i ne pricam ! Njemu izgleda normala to - cuo sam ga da place - .. Ljudski otpadu ! Nisi nista bolji od sestre monstruma ! Treba vas porodicno kastrirat da se vise ne razmnozavate!
ja kad procitam sta su radili ovom malom djetetu, place mi se, a njegova porodica ovdje sjedi mrtva hladna, ko da su na kafu otisli, niko ne pokazuje da mu je krivo
jao fuj..... nisam dugo procitala nesto ovako odvratno... trebalo bi malu djevojcicu ispitati sta se tu tacno desavalo posto sve cetvero pricaju druge price i svako malo ih mjenjaju, sve cetvero su krivi... i da nisu krivi, ako vide da dijete ima povrede da im je stalo ne bi se pravili ludi, a vidi se na ovoj narkomanki da je kriva, kao i onaj njen gad koji je silovao jadnog djecaka... sve cetvero bi ih poslala u arabiju pa bi im kidali noge i ruke za sve sto naprave, ovdje ce jedno dobiti 2 godine zatvora a ostale ce pustiti
ove monstrume treba zatvoriti dozivotno, i svaku noc da veceraju kajseve sa tokama.
Pustiti bijednu, nepismenu i prljavu Kurvu da umre od gladi. Izrod odvratni! Danas su gore zene od muskaraca!
na ovakve ni metak nebi trošio,, komad užeta i the end
Ove monstume treba osuditi na dozivotne robije bez ikakvih puno sudskih postupaka i sto manje troskova.Halo,ubili ste tako svirepo tako malo dijete-sta tu ima da se prica?Komplet umobolnu familiju u zatvor i zavrseno vise!
kamo srece da imamo dozivotnu robiju... :/ ma, kamo srece da imamo smrtnu kaznu... dobice nesto zatvora, pa ce malo biti tamo, pa ce ih onda "zbog dobrog vladanja" pustiti ranije... tako to kod nas ide... zato se ovakve stvari i desavaju... ma, samo sohom i po glavu. umlatiti bagru.
Svaka kazna je premala, iskreno zaobilazim ovu temu jer bijesnim, na sve redom. Kako su mogli dopustiti tako nesto, da se desi ovom malom stvorenju. Nesto mi je stalno na pameti, ne znam zasto sam se vezala, ali vjeruj mi da bi ih ja mogla patiti svojim rukama, pa kad procitam, da tako malo dobiju za ovakve zlocine, tacno bi iz koze iskakala. Uzasss :’(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mislijenje centar socijalni sta su vodili proces i predstavili mislijenje suda da bi dijeca mogli pripasti majci trebaju bitu odgovorni za taj slicaj
Hocu plakat svaki put kad neko pomene Smaju. Dragi Allah ce ih kaznit onako kako zasluzuju a bio bi red i na ovom svijetu da osjete bar pola od onoga sto su jadnom djetetu uradili. Stoka bezosjecajna!!!
Zaboravim a kad me ovako podsjete, zgrozim se nad ljudskim rodom. I opet ču zaboraviti i opet če neki bolesni i prokleti da me ubjede da smo naveče životinje mi LJUDI.
ma pobite ta govna jebem im familiju
Povjesati monstrume
Na lomacu ih sve pizda im materina debilna
Nju da sretnem na ulici, zgazio bih je autom k´o kera!!!!
porodica monstruma svi su za vjesala a i ovaj njen brat nije ništa bolji od njih ima puno takve djece zlostavljane samo što se to ne zna .
Kad god vidim clanak o ovom slucaju (nijedan nisam mogla do kraja procitati) nije mi danima... Za nepovjerovati sta su najrodjeniji u stanju ciniti svojoj djeci, unucima. Ovo samo psihopatologija mozda moze donekle objasniti, u svakom slucaju ove ljude treba dovijeka negdje zatvoriti. Bas me zanima kakva ce biti presuda - bude li kao i sto su uglavnom presude kod nas, narod ce cini mi se da popali i tuzilastva i sudove!
*... danima dobro nikako... :-(((