Autom sletio u Miljacku
0
Sudbina vozača "Jette" i dalje nepoznata
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa izgleda da se i ne moze nista uraditi,vjerovatno ti slucajni prolaznici nisu znali plivati,ko bi i naucio pored tako lijepe rijeke;)))Eeeeee, jadi moji golemi....
ko bi rek\'o cuda da se dese pa miljacka jettu odnese...
A dobro, molim te, pametnjakoviću najpamentiji na svijetu, de nam poserri kroz ta svoja prepametna usta, šta to mogu tačno prolaznici uraditi kad vide čovjeka kako ga nosi nabujala rijeka s autom niz korito? Izvaditi kran iz džepa i povući ga na obalu? Kako mu mogu pomoći? Ni ti sam nemaš pojma, ali si došao tu da se naserreš na ta svoja idiotska usta da ispadneš pametan.
A sta su radili oni koji su dojavili policiji???Cekali da dodje neko s neba da spasi covjeka?Toliko tesko je priteci u pomoc covjeku koji se bori za zivot?????
Krace receno, nisu ga ni trazili....
hahahaha, cuj u Miljackoj nije pronadjen. Ko da je Volga...hahahahahaha
A volil iko u đeti otpozada BIH4EVER