Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu onda služe oni semafori na ulazu u tunel? Zar nije moglo malo zablinkati, upozoriti terenca da je u tunelu zastoj? Video nadzor, čemu služi osim uhljebljavanju sinova/kćeri?
Da je terenac išao dozvoljenih 100 na sat ne bi bilo udesa.
@daleko... Je l' ti znaš šta je uopšte 100 km/h u tunelu, jedna traka, na autoputu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Policijski službenici su zaustavili svoje vozilo, upalili rotaciju i žmigavce, ali je ipak vozač terenca Nissan nedugo nakon toga ušao u tunel udario u parkirano vozilo." Jao bisera, zaustaviti se u sred tunela??? I onda se žale kad se ka'e glup ko drot!
Drot i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru ""Policijski službenici su zaustavili svoje vozilo,..."
nisi ni skonto sta pise gore radi cega se ja zaustavila policija u tunelu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
tunnel vision dobiju kad ulete preko 100
Umjesto da policijsko vozilo bude u istoj traci ispred pokvarenog vozila oni zajahali drugu traku i upalili rotaciju-JAVAŠLUK.Sad će biti kriv onaj što je vozio svojom trakom. Pitanje :Kako čovjek u osvjetljenom tunelu (žuta svjetlost)koji je krivudav )može pri brzini od 100 KM vidjeti rotacije. I zar nije mogao jedan policajac biti van tunela i zaustaviti saobraćaj
Ako ikada budeš prošao kroz tunel Prvi mart i ako pri tome nisi daltonista vidjet ćeš jasno da je tunel osvijetljen sa BIJELIM led svijetlima... Policiju neću komentarisati jer je to goli seljak do seljaka koji na izlazu iz tunela, prema Zenici, postave mobilni radar i ugodno se smješkaju....
naš polusvijet još nije savladao ni kružni tok...
Ipak ove MODERNE stvari nisu za zatucanog bosanca, daj ti nama livade i ledine po kojima smo do sad vozili
brzina je problem.
vidim gore pise drzi razmak, koliko poznajem ovakvu tehnologiju isto tako moglo je pisati sudar, oprez itd.. zar nije najsavremeniji tunel u regionu pa vidjeli ste na kamerama to valjda
Natpisi postoje za one koji čitaju, a ovaj je očito nepismen.
natpis drzi odstojanje nije primjeren za udes a pogotovo ogranicenje 100 na sat
Ne umijemo mi ove moderne puteve ni koristiti................. hahaha
Ma nije bitan razlog zaustavljanja policijskog vozila. Sigurno se nisu zaustavili da " pišaju ". Dobili ljudi dojavu da u tunelu ima zaustavljen teretnjak i normalno krenuli da provjere o čemu se radi !!!!!!! Postupili sasvim ispravno i ne znam čemu ovolika frka oko tog njihovog postupanja a vrlo malo vas zapaža pravi problem u ovom textu, a to je vozač Nissana ?????
Drži razmak!
Eto, razdjevičiše ga brzo :-)
Džaba žmigavci i rotacija. Za te slučajeve je izmišljen trokut, na pristojnom rastojanju od vozila.
I ti misliš da će idiot koji nije u tunelu zapazio " rotaciona svjetla i upaljene žmigavce " zapazit jedan trokut presvučen reflektirajućom materijom ???
Po niku bi se reklo da voziš.. Onda bi trebao da znaš da je u osvijetljenom tunelu vizuelni uticaj rotacije i žmigavaca neznatan, a kada stave trokut u traku, najgore što se može desiti je da neko ko se zamisli tokom vožnje i ne obraća pažnju na takve detalje, udari u trokut i stane.
Bgm, nisu ove europske ceste za nas...al' nikako...
Policija kriva 100%. Pa koji još idiot uopšte SMIJE stati na sred tunela? Džaba ti rotacija kad je niko ne vidi. Potpuni imecili.
Dajte nam sninak sa videonadzora i da se uvjerimo u istinitost iskaza službenih lica. Ovo tražim samo zato što je to najkorumpiraniji dio društva.
Test, test, ...