Jedna osoba povrijeđena
0
Sudar dva automobila kod Hitne pomoći
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hitna je ustedila na gorivu, ovu intervenciju su mogli izvesti pjeske
NIKO NE VJERUJE BA S\'O JE NAJGORE. GOVORIM ONOM SOSONU ZOVI HITNU, ON MENI DAJ NEMOJ ME ZAHEB....
dobar je citroen samo da ima fordov motor
Blago se onima koji nemaju pametnijeg posla nego da komentarisu ovakve vijesti. Ovo se svakako pise da se popuni prostor. O stanju u drzavi i zalbe gradjana se ne objavljuju jer bi mogle da stete nekima koji vozaju Mercedes star 1dan ili 10 dana...
sreca u nesreci xD
Sreća u nesreći, sudar kod hitne :). Crnjak!
eki paše na travi što sve posmatra sa strane....
PA NI REGISTRACIJU NISTE PREPISALI KAO TREBA....
Citroen ostao na raskrsnici zbog velike guzve.Berlingo nije prosao kroz crveno ali se kroz gradske raskrsnice u 16 sati nemoze prolaziti sa 60 kmh.Povrijeđen suvozač,valjda žena vozaca.Znam da su je izvukli na vrata vozača i odveli u bolnicu.Vozač Berlinga ima između 20-25 godina.Obostrana krivica ovaj sto je ostao na raskrsnici a ovaj drugi sto nije prilagodio voznju uslovina na kolovozu.
Ebote, Citroenu ništa, a Ford za bacit\'...
Nadam se da niko nije ozbiljnije povrijedjen, samo jedna baraka manje na cesti...
Brzina berlinga je bila brat bratu 150 na sat. .
Nije vozač odvezen, nego suvozač. Brzina Citroena i nije mala bila, a opalio je direktno u Fordova suvozačka vrata. Biće zanimljivo vidjeti čija je krivica, jer je Citroen prošao kroz zeleno od Socijalnog prema Merkatoru, a ovog je uhvatilo crveno na sred raskrsnice i pokušavao se pomaći.
kad invalidi rade na stranici koji imaju pepeljare na ocima... ni za sta ih bog nije dao...
Gledam sa prozora ovaj nemili događaj. Uviđaj još uvijek traje iako se nesreća desila oko 16:20h. Hitna nije uštedila na gorivu, odvezli su vozača Forda na Koševo...
Aj, bar joj nije bilo daleko
ne znate ni registraciju prepisati sa slike...