Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P
@zivko sta ti je debilu?
:-(
Porodici saucesce... :(
Strasno .Ovo je stravican udes .Kao da je ispod prese bio. Ode jos jedan zivot
Bože sačuvaj i zakloni!
masa autobusa je jedno 10 puta veca od prosjecnog auta. zato pazite.
Očito ga autobus udario bočno, kiša, zanio se u krivini i to bi... Jbg
Koja je to bila brzina da se auto pretvorilo u zgužvani papir koji bacimo potom,užas. Počivaj u miru.Vrijeme je da krene na bolje više ovako svi lagano,tiho umiremo.Bilo psihički,fizički koja je ovo kazna da ovako samo gledam šta će sutra se desiti i kome,preživljavamo iz dana u dan.Bože pomozi nam.
*Cuvaj se cuvacu te*. Kaze najveci... Ovaj je lijepo zivio dok je imao za auto.
Ovoga je autobus bukvalno pregazio ... barem je bila trenutna smrt :(
Polako ljudi, svugdje ce se stici. Saucesce porodici nastradalog
zivko, ne poznas covjeka. mozda da si nekad u nekoj situaciji bio gdje je pitanje zivota i smrti, mozda bi ti taj covjek spasio zivot. nikad ne znas. zato nemoj bit debil sine.
Sta sam ja reko, sad ce ove vijesti pocet...