Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je druga strana, ili su oni i dalje u intimnim odnosima sa taurunum boysima . Arkanovci grbavica hahahaha
boliii boliiiii
Beli orlovi grb
Jel to sud dozvoljava gazenje policije. Bravo.
Ovakve presude dirrktno poestiču napade na policajce
Sad cekamo transparente "Stop represiji nad navijacima!". Za klub se moze normalno navijati, dodji, pjevaj, napravi koreografiju, zapali baklje, pa i psuj, ali ugrozavati zivote drugih iz ljubavi prema klubu moze samo mentalno nestabilna persona. Samo hapsit uz sviranje kompozicije na rebrima, pa nece vise.
Cije zivote ugrožavaju, hocetel prestat sr@t po klixu šabani? Kad je to random osoba stradala od strane navijaca? Drot se pod auto bacio sto se vidi na kamerama,osudi tako napade bosnjaka u mostaru,ebali vas navijaci vise
Interesuje me da li bi sud isto ovako postupio da je napadnut autom sudija ili tuzilac
Ovdje treba neko da ostane bez posla .mislite da cete usutkati narod.
Sad znate da su Sudovi i Tuzilastva rak rana ovog drustva...
PODRSKA DRUGOVIMA! braco izdrzite!
Svaka cast sudu,krivi su,ali isto tako je nesretan slučaj.Vi po komentarima sto spominjete 10 godina robije,nek Vam se isto u kuci desi.
Svaka cast sudu a ovi jadnici sto pisu da je trebalo nekog osudit na 5 godina nek ga se dobro napuse
Ispravna odluka. Ja ocekujem i odbacivanje prijave jer nema nikakvog krivicnog djela. Zakon kaže: Ko napadne službenu osobu... momci su bježali autom i policajci su sami poletili da udare rukom po autu. Znaci nikakav napad nego saobraćajna nezgoda za koju su krivi i policajci i vozač.
kakvi sad pa mladići? Ako su punoljetni, to su muškarci, šta ih umanjujete, ispadoše neka dječica.
I koje su zabrane u pitanju.Nošenje palije šetalištem.Zabrana držanja pajsera u gepeku i slično :D
Ma bravo ne/casni sude! koja je vasa poruka? Gazite, razbijajte, tucite se i dobicete uslovnu kaznu.. ne brinite.. samo naprijed!
Samo sljedeci put napisite javno i imena sudija koji su donijeli odluku...
Svaka cast sudu , da je bog do i mup kakav treba da bude a ti sto prdis i sto samo drugim zlo zelis , zelim da ti se isto vrati sto prije u kuci pa kada tvoj neko bude u istoj poziciji vidjet cemo hoces li tako prdit po klixu i govorit treba ga osudit na 5 godina itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZATO NAM I JESTE SVE NAOPAKO POLICIJA UHAPSI SUDSTVO IH PUSTI.. U PRAVU JE DODIK SUD NERADI NIŠTA SKUPINA KRIMINALAC U SUDU SRAMOTA
Sud koji toleriše fizički napad na policiju je običan cirkus.