Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj srba sto se kurce i to ovi iz lukavice napadaju svoje a neznaju sebe cuvati oceteli trans srpsko sarajevo???\'
Može li i jedan komentar proći bez bolešnjačkog izliva proliva iz njihovih glava? To je još jedan dokaz da u sebi osjećaju SRPSKI gen, dok kog pričaju o nama.
tako mi i treba kad se pravim pametan( i komentarisem svasta) a GLUP sam ko kur.c !!!!
u RADE GAJU NIŠTA NOVO PRELAZIMO NA SKVOŠ
komentar 01.10.2010. u 13:29 Citiram sto je rekao tokom prenosa:\"Pogledajte i navijace Arsenala, doslo ih je nekoliko. Ali naravno, UVIJEK JE OVDJE BILO DOMACIH IZDAJNIKA\" - sto se odnosilo na grupu Arsenalovih navijaca iz bosne i hercegovine! Sad skontali? Ja ne kontam,pa šta je to onda zasmetalo ovima iz iStočnog???
Daj bolan to neki balavci napisali treba ih isprebijat dobro i gotova stvar....
da ne bude zabune... tokom tekme je rekao da je doslo i navijaca Arsenala iz regiona...posto je bilo navijaca iz udruzenja i po Srbiji drzim da se ono njegovo odnosilo na navijace Arsenala iz Srbije... Kako god, ovo je davno zasluzio zbog nekih drugih stvari.
@Admin SA-x, odBLOKIRAJ mi IP!! Bezveze moram preko drugih stranica da ulazim!! @bosna, nisi ti ni Srbin ni Hrvat..;) G.O.V.N.O!!
Nista novo u bliskoistocnom Sarajevu :))
Mrtav si p.... balijska\" i \"Mrtav si p.... turska
Znaci tako., OK nista onda !
Svaka cast buraz, pravo sam se nasmijao :-)
Orginal si onaj Bosnjo iz viceva sa svojom logikom, koliko god se trudio da budes ono sto zelis al\' FAKAT nisi...
Možda je mislio da je dio BH Srba bio na strani agresora?
Mozda i ova interpretacija: Partizan igra kuci, Delije dodju i navijaju za Arsenal... \"bilo uvijek domacih izdajnika\".