Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da to što novine pišu nije tačno pa valjda bih neko za 9 godina našao tu radioaktivnu boju.Da bih bilo još gore našao se aninimni čiko da im ispriča svoju pričicu ha ha ha pa zar vjerujete u ove gluposti koje pišu novine ha ha ha .............
Brača troters ! Ma ovi ljiljani su strašni ! Ako ništa nisu razumili jer je \"BILO NA STRANOM JEZIKU\" iz Rusije! Kako su skontali da je boja ! Članak nema nikakve veze ili pouzdane informacije ! A što ovaj se neimenovani borac više boji priznati da je klepio boju nego da oboli !? Ma hajde molim te ! A da se nije možda ta boja zvala \"KEMOPOL\" Dila Kemo iz Policije !
sigurna zona - garant Igman
hahah sad ce im konacno izrasti i rogovi heheheh
Muldere i Scully, gdje ste sad?
a gdje to postoje sigurne lokacije? psmtr najigurnije je bila - bas dole, u zapecacenom podrumu ...
Ima li toga još po BiH, vjerujem da ima.
Da,trebali su im pribliziti tu boju.Mozda u WC-u?
ups.. pa zato poslanici hoce povisice... zbog buduce hospitalizacije i kemoterapije...:):) sto bi rek\'o narod \"da Bog da im za lijekova trebalo\"
Mene vise zabrinjava gdje su to oni premjestili radioaktivni materijal na\"sigurnu lokaciju\"?Mozda na Stojcevac ili na Igmanu negdje zatrpali,naravno koju cemo vodu i mi ostali piti!?Treba od njih traziti podatak gdje su to zakopali!? :(
Joooooo , sad ce parlamentarici traziti naknadu za buduce medicinske pretrage, e je.. ga
hmmm, bas fino, samo steta sto je u podrumu...da je malo blize nasim dragim politikancima to bi bilo super... @dijaspora: zacepi!
Trebali su boju ostaviti da gamad pocrka od radijacije, ali polako :-)
Zivi dokaz da ce poslije nuklearnog holokausta preziviti samo nasi politicari i zohari.
Cuj u parlamentu skladistena radioaktivna boja? Otkud ona u parlementu, i otkud u opste da je radioaktivna? Cekaj da pogadjam, Srbi 100%.