Razbijen lanac krijumčarenja
105
SIPA zaplijenila 22 kilograma skanka
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u posljednjih par godina samo skunk pada..nigdje trave..kakav skank zalosni ne bili, albanska brljetina..nema skunka kako treba prije holandije..nego vidi ovih budala sto se izmedjusebe propucase..mora da se nisu mogli dogovorit sta dilaju, skunk ili travu..
Kako fahro fino suzbija travu i manje dilere u BiH a to sve da kaljemendi moze da doprema heroin iz albanije. Pa zar ne razumijete da se trava njima ne isplati, zasto samo ona pada zadnjih dana... Kladimo se da ce se u naredne dvije godine broj ovisnika o heroinu i ostaloj jemiji povecati za nekih 20- 30 % u zavisnosti kako fahro posao odradi :))
unutra moze biti bilo šta. Blitva. Tko Što Zna? Krhko Je Znanje.
Dobrovoljno se javljam da sistematski unistavam zaplijenjena opojna sredstva
uvijek kad treba nesto dobro da stigne oni to uzmu sebi da puse, a nama .I. =(
ALIJA,DAJ SRK HAŠIŠA
daj smotuljak broj 3, ne budi cicija!!!
kakva ba skankaruzna, zelje obicno vidi se fino, a i vi ko da je skank heroin... jebaite se alkosi...
Vuva je da se duva.
sad ce opet muzjaci da se puse :D
A zasto u avazu pose 15 kg? Joj havarije il je neko dodao da bide dobar novinar ili je neko ukrao ali novinar bio brzi u informaciji...
Alkohola ...Kralj ..-to sam sada ja , Zbok tebe sam zamjenio pakao za raj..! Zato ne pijem da se napijem nego pijem za medalju !
Samo duvajte dok je ove krize ,inace nebi se mogla podnijeti da nema sta da se Duvaa...!
Cuj zbog sumnje da su pocinili krivico djelo a 22 kg nadjeno. Ja zakona i govana. Pa sta ce raditi nego rasturati.
...od kad se to droga privremeno oduzima? šta, do legalizacije?
nisu platitli reket policijski pa uhapseni
dragi naš "novinari".....pišete "privremeno oduzeto"....pa hoće li im se "to što je nađeno" nekada vratiti ? znamo da je ovde kod nas sve moguće, ali....